Nyheter

Plast - til glede og besvær

Næringa vår er storforbruker av plast. Plasten spiller en særlig stor rolle for å kunne vinterlagre fôr og bidra til at enkelte grønnsaker kan plantes tidlig. Nå er det imidlertid plasten som er på avveie som er i fokus.

Landbrukshelga - program og påmelding

Her er program og påmeldingsside for Landbrukshelga 2.-3. februar 2019. Og stedet er Scandic Hafjell i Øyer – midt i Innlandet.

Oppland Bondelag møtte Opplandsbenken på Stortinget under ledermøtet

Alle er enige om at vi må ha bedre beredskap for å takle flom, tørke og andre kriser, men ansvaret er pulverisert og virker kaotisk. Dette inntrykket sitter vi igjen med etter møte med Opplandsbenken på Stortinget i dag.

Topp fagfolk og inspirasjonsbobler på Landbrukshelga

Hit kommer Sven Mollekleiv, Hedvig Rognerud og Thor Gotaas, og et stort knippe til med topp fagfolk og inspirasjonsdelere. Her blir du mer kjent med program og foredragsholdere.

Landbrukshelga 2.-3. februar 2019

Fra Landbrukshelga 2017

Sett av første helga i februar. Snart kan du melde deg på Landbrukshelga 2019. Helga for faglig og sosialt påfyll!

Dokumenter og meld fra raskt

Deler av Vestlandet og Oppland er rammet av flom. Er du en av disse innenfor landbruket finner du informasjon om naturskadeerstatningsordningen her.

Bartnes til møte med grønt- og bærprodusenter

Norges Bondelags leder, Lars Petter Bartnes, deltar på medlemsmøte for produsenter av poteter, grønnsaker, bær og frukt i Hedmark, Oppland og Akershus tirsdag 16. oktober. Møtet finner sted på Blæstad i Vang ved Hamar kl 18.30.

Avtaler om kjøp av halm til fôr må holdes

I år er halm verdifullt fôr.

Har du bestilt halm til fôr som du likevel ikke trenger? Vær klar over at avtalen er bindende og kan sette deg i erstatningsansvar om du ikke står ved avtalen.

Våre samarbeidspartnere