Nyheter

Vi serverer løsningene på et fat - nå må Regjeringen se på fatet

Vi må sette vår lit til høringen og justeringer i statsbudsjettet, sier fylkesleder Kristina Hegge. Investeringsmidler til jordbruket er både nødvendig og gir store positive ringvirkninger. Vinn-vinn for næringa, Regjeringa og samfunnet, sier hun.

Ny veileder ved søknad om rovdyrerstatning

Sau på fjellbeite på Hundbergslia i Øyer.

Bønder i rovdyrområder som mister husdyr til rovdyr, har krav på erstatning. Her har vi samlet info, til søknadsfrist 1. nov.

Årsmøter i lokallagene 2020

Årsmøtene i lokallagene avholdes i tidsrommet 7. oktober til 30. oktober.

Tar opp dyrevelferd på Blæstaddagen

Bli med på Blæstaddag-webinar 20. oktober, med et bredt program om dyrevelferd! Gratis og åpent for alle, og enkelt å delta. Komplett program og påmelding her!

Sommerens beste bilde

Blant flere tusen bilder med #komhit, er dette det beste. Vakrere bilde av landbrukets kulturlandskap finnes knapt, mener juryen.

Eierskiftekurs høsten 2020-vinter 2021

Oppland Bondelag og Hedmark Bondelag inviterer til kurs i eierskifte tre steder i Innlandet høsten 2020 og vinter 2021; på Dombås 19.-20. september, Gjøvik 31.okt-1.nov (fulltegnet) og på Elverum 6.-7. februar 2021. Begrenset antall plasser.

Nyt sommeren i Innlandet - #komhit

Fra Vågåvatnet mot Nordherad

Oppland - turistregion nummer en - med mulighet for aktiv ferie for store og små - her er flotte jordbrukslandskap som du i sommer også får i ramme i Bondelagets sommerkampanje - #komhit

Økt etterspørsel etter norsk mjølk og kjøtt gir økt behov for godt grovfôr

Fra førsteslåtten i Vågå

Førsteslåtten viser gode avlinger et sted og noe dårligere et annet. Oppfordringa er klar: Gjødsle normalt og ta vare på grasressursene. For mye et sted kan hjelpe der det er for lite.

Våre samarbeidspartnere