Velkommen til Odelscamp 2016!

  • Tips en venn om denne siden

Alt er nå klappet og klart for Odelscamp 2016! Vi håper at sørtrønderske gutter og jenter i alderen 16 - 30 år som har odelsrett til landbrukseiendom blir med. Hvor i odelsrekken du er spiller ingen rolle - hele søskenflokken er velkommen! Odelscampen er på Clarion Congress Hotel i Trondheim 11.-12. november.

For andre gang arrangerer Sør-Trøndelag Bygdeungdomslag og Sør-Trøndelag Bondelag Odelscamp for odelsberettigete mellom 16 og 30 år. Om du er eldst, yngst eller midt i odelsrekkefølga spiller ingen rolle. Her møter du likesinnende i en god blanding av faglige og sosiale elementer. Du vil møte bondelagsleder, bønder med framtidstro, odelsjentas tanker, rådgiver i gårdsoverdragelse, landbruksdirektøren og naturbruksskolenestenrektoren.

Med økonomiske bidrag fra Fylkesmannens bygdeutviklingsmilder og Fylkeskommunens rekrutteringsmidler, så kan vi tilby Odelscampen til 350,- kr pr person. Og det inkluderer overnatting i dobbeltrom. For den som ønsker enkeltrom er det kr 450,- i tillegg til deltakeravifta på 350,- kr. All overnatting bestilles av oss som er arrangør! På fredagskvelden blir det felles middag og bondequiz.

Påmeldingsfristen er 20. oktober, og det er lurt å være rask med påmelding. Vi har plass til 50!

Kontaktperson er Berit på bondelagets servicekontor i Trondheim: 905 66 342 eller berit.solberg@bondelaget.no

Invitasjon til Odelscamp 2016 med program finner du her: (trykk på bildet!)

Her kan du lese om Odelscamp 2014:Odelscamp terningkast seks!

Hele Odelscamp-gjengen samlet med tommelen i været

Trivsel og kunnskap på Odelscamp

Visste du at odelsretten ble nevnt i et skaldekvad allerede i vikingetida? For andre gang samlet Bygdeungdomslaget og Bondelaget i Sør-Trøndelag odelsberettigete til Odelscamp for å lære mer om odelsrett og livet som bonde.

Odelscamp Sør-Trøndelag Bondelag

Odelscamp terningkast seks!

50 hadde vi plass til og 50 kom. En herlig engasjert, interessert og lydhør forsamling odelsberettigete i alderesspennet 16 år til litt over 30 år. En oppglødd fylkesleder i Sør-Trøndelag Bondelag, Lars Morten Rosmo, hilste på hver og en. Der her er framtida vår. Framtida for norsk matproduksjon.

Dette skjer i Sør-Trøndelag Bondelag

Torsdag
02
August

Styredag for fylkesstyret i Sør-Trøndelag Bondelag 02.08.2018

Trondheim i forbindelse med Matfestivalen
Søndag
26
August

Åpen Gård i Rissa

Reins Kloster, Hans Henrik Hornemann
Tirsdag
28
August

Styremøte i Sør-Trøndelag Bondelag 28.08.2018

Bondelagets Servicekontor, Trondheim

Våre samarbeidspartnere