Odelscamp

  • Tips en venn om denne siden

To rekker med ungdommer håndhilser under speedating på Odelscamp 2014

Odelscamp arrangerer vi på partallsår sammen med Sør-Trøndelag Bygdeungdomslag. Med økonomiske tilskudd fra Fylkesmannen og Fylkeskommunen har vi lagt til rette for at ikke penger skal hindre unge i å delta.

Odelscamp er et tilbud til odelsberettigete. Om du er først, sist eller midt i odelsrekken spiller ingen rolle. Her er alle velkommen. Målet med odelscamp er å samle unge i alderen 16 - 30 pr med felles utfordringer og felles muligheter som ligger i odelsretten. Her lærer en mer om odelsrett, litt om eierskifte, hvilke valg en står ovenfor, naturbruksutdanning, matproduksjon og livet som bonde.

Hele Odelscamp-gjengen samlet med tommelen i været

Trivsel og kunnskap på Odelscamp

Visste du at odelsretten ble nevnt i et skaldekvad allerede i vikingetida? For andre gang samlet Bygdeungdomslaget og Bondelaget i Sør-Trøndelag odelsberettigete til Odelscamp for å lære mer om odelsrett og livet som bonde.

Odelscamp Sør-Trøndelag Bondelag

Odelscamp terningkast seks!

50 hadde vi plass til og 50 kom. En herlig engasjert, interessert og lydhør forsamling odelsberettigete i alderesspennet 16 år til litt over 30 år. En oppglødd fylkesleder i Sør-Trøndelag Bondelag, Lars Morten Rosmo, hilste på hver og en. Der her er framtida vår. Framtida for norsk matproduksjon.

Odelscamp 2016

Velkommen til Odelscamp 2016!

Alt er nå klappet og klart for Odelscamp 2016! Vi håper at sørtrønderske gutter og jenter i alderen 16 - 30 år som har odelsrett til landbrukseiendom blir med. Hvor i odelsrekken du er spiller ingen rolle - hele søskenflokken er velkommen! Odelscampen er på Clarion Congress Hotel i Trondheim 11.-12. november.

Dette skjer i Sør-Trøndelag Bondelag

Torsdag
02
August

Styredag for fylkesstyret i Sør-Trøndelag Bondelag 02.08.2018

Trondheim i forbindelse med Matfestivalen
Søndag
26
August

Åpen Gård i Rissa

Reins Kloster, Hans Henrik Hornemann
Tirsdag
28
August

Styremøte i Sør-Trøndelag Bondelag 28.08.2018

Bondelagets Servicekontor, Trondheim

Våre samarbeidspartnere