Vil du følge med så følg bondelaget.no

Av Per Ole Ranberg,
  • Tips en venn om denne siden

Om litt over et år er det Stortingsvalg. Norges Bondelag prioriterer arbeidet mot valget, og du kan følge med her!

Valget kan fort bli avgjørende for et landbruk over hele landet, arkivfoto: Per Ole RanbergNorges Bondelag har opprettet et eget prosjekt som skal bidra til at landbruket blir et viktig tema fram mot -og under- Stortingsvalget 2013. Du kan følge med gjennom å abonnere på nyhetene fra bondelaget.no som har som mål å synliggjøre hva Bondelaget gjør, hva Bondelaget sier og hva Bondelaget oppnår.

På høyre side på forsiden av bondelaget.no finner du en gul boks der du kan "tegne" abonnement. Det koster selvfølgelig ingenting, og du kan velge hvor ofte du vil ha nyhetene tilsendt på epost, og hvilke temaer du vil nyhetene skal handle om. Temaene er på sin side delt opp i Bondelagets prioriterte arbeidsområder, akkurat som temasidene på bondelaget.no er det. Du kan også når som helst si opp abonnementet på nyheter fra Bondelagets nettsider - nyheter som du også kan lese på mobilen din med denne adressen: m.bondelaget.no.

Illustrasjonsbilde av ostedisk

Gir råd om bedre matmaktbalanse

Norges Bondelag gir regjeringa fem råd til hvordan de kan stimulere til nyetableringer i dagligvarebransjen og øke konkurransen. Samtidig advarer Bondelaget mot å røre importvernet og markedsordningene.

Frøydis Haugen

Frykter at matjorda overkjøres

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen gir ingen føringer om å ta hensyn til matjorda i brevet som beskriver Statens Vegvesens oppdrag i 2018.

ulv

Ønsker forlenget ulvejakt

Perioden for lisensfelling utenfor ulvesonen bør forlenges og det bør også åpnes for forlenget jakt på enkeltulv inne i ulvesona, skriver Norges Bondelag, Norsk Sau og Geit og Norsk Bonde- og Småbrukarlag i en felles høringsuttalelse.

Hjørundfjorden

Har utreda driftsvansketilskudd

Ei partsammensatt arbeidsgruppa har utreda hva som skal til for å innføre et driftsvansketilskudd, og hvilken funksjon det kan ha. I dag ble rapporten fra arbeidet lagt fram.

Illustrasjonsbilde ostedisk

Matkastelov feil løsning

- Bra initiativ, men feil løsning for å hindre matsvinn, sier lederen i Norges Bondelag til forslaget om egen matkastelov.

Dette skjer i Norges Bondelag

Mandag
19
Mars

Styremøte i BS

Landbrukets hus
Mandag
19
Mars

AU-møte

Landbrukets hus
Tirsdag
20
Mars

Styremøte

Landbrukets hus

Våre samarbeidspartnere