VESTPÅ neste ut i God Morgen Norge
Torsdag den 8 november tilbereder Wenche Andersen en deilig høstsuppe med Salmalaks og vaktelegg.
Den 8 november er det VESTPÅ.
- Her er alle de nominerte produktene VESTPÅ:
- Svinenakke fra Prima Jæren, Prima Gruppen, Nærbø i Rogaland (Kjøtt)
- Lårfilet av økologisk kalkun fra Homlagarden, Norheimsund i Hordaland (Kjøtt)
- Einerrøykt Svanøylaks fra Svanøy Røykeri, Svanøy i Sogn og Fjordane (Fisk-og skalldyr)
- Salma laks fra Salmon Brands, Bømlo i Hordaland(Fisk-og skalldyr)
- Kvit Undredal fra Undredal Stølsysteri, Undredal i Sogn og Fjordane (Ost)
- Kvit Geitost fra Myrdal Gard, Tysnes i Hordaland (Ost)
- Hardanger eplelikør fra Hardanger saft- og siderfabrikk, Lekve Gård, Ulvik i Hordaland (Nyskapning)
- Vaktelegg fra Ryfylkevaktel, Tau i Rogaland (Nyskapning)
Norges Bondelag er en av samarbeidspartnerne i Det Norske Måltid. Formålet med tv-serien er å formidle matglede og kunnskap om norsk mat til hele Norges befolkning.