I sommer er det mange som har vært på Norgesferie. Gjennom flotte rammer har kulturlandskap i hele landet fått vise seg frem fra sin beste side. Aktivt drevet landbruk er viktig for å ta vare på dette kulturlandskapet, og vi mener at landbruket og bøndene står sterkest når vi står samlet.

Et medlemskap i Bondelaget viser at man er med og støtter jobben som blir gjort for å ta vare på kulturlandskapet, og det gjør jobben vår lettere å ha en stor medlemsmasse i ryggen. Alle som kjenner seg knyttet til bondeyrket eller har kjærlighet til norsk mat kan være medlemmer i Bondelaget.

Flott vervepremie

Alle som verver et medlem til Norges Bondelag innen utgangen av august er med i trekningen av et gavekort hos De Historiske Hotel og Spisesteder på kr 5000. De Historiske er medlemsorganisasjon for mange av Norges mest sjarmerende hotell og spisesteder. Der er 65 hoteller, 26 spisesteder og 2 båter som er medlem av gruppen. Vinnersjansen er like stor om du verver 1 eller 10 medlemmer. Innmelding kan gjøres på bondelaget.no/bli-medlem. Husk å sette opp deg selv som verver.