Dette gjør vi ved å løfte fram gode lokale råvarer og spisesteder på bondelaget.no og i sosiale medier.

Gjennom sommeren vil vi dele nettsaker med tips til alle som skal på Norgesferie om hvilke lokale råvarer de bør smake på, og lokale spisesteder som er verdt å stikke innom. Så følg med på bondelaget.no for reisetips gjennom sommeren! 

Konkurranse på Instagram med #spisnorsk 

Vi arrangerer også en fotokonkurranse og oppfordrer alle til velge norsk i butikken når de er på reise i sommer, og dele bilder på Instagram av norske produkter, tips om lokale råvarer eller steder man bør spise med #spisnorsk. Vi ønsker oss bilder fra fjøset, fra matbutikken, fra beitet, setra eller fra gode spisesteder. Alt som viser fram norsk landbruk og oppfordrer til #spisnorsk. Målet er å samle massevis av flotte bilder av det den norske bonden produserer, samt bidra til bevissthet blant forbrukerne i butikken. Vi reposter selvsagt på vår konto @norgesbondelag gjennom hele sommeren! 

Mot slutten av sommeren, den 26. august, kårer vi vinnerbildet som er det som best viser fram de gode norske råvarene fra bonden. Premien er et gavekort på 2500,- fra Hanen. Gavekortet kan brukes på alt fra lokalmat til overnatting. 

Så del bilder, oppfordre andre til det samme og hjelp oss i sommer med å vise fram alt det flotte norske bønder bidrar til, og hva man får igjen for å støtte oss i jordbruksoppgjøret. 

Riktig god sommer, og husk #spisnorsk!