Bondelagsfolk, Peder Børresen og Simen Staalnacke i Moods of Norway og Bondelagskokk Kurt Sverre Øraas på visningen "Cocktail Mountaineering".

Bondelaget var også i år ansvarlige for maten under visningen av vinterkolleksjonen "Cocktail Mountaineering", en av de største visningene under Oslo Fashion Week.

Her er bilder fra visningen "Cocktail Mountaineering".

500 VIP-gjester fikk smake norsk fingermat, laget av bondelagskokk Kurt Sverre Øraas.

- Dette er den ideelle måten å vise fram de kvalitetsproduktene som, vi har i Norge. Her har vi plukket fra øverste hylle. Dette er det beste av det beste. Vi har satt råvarene i fokus, og viser dem fram på en enkel og ekte måte, sier Øraas.

På menyen sto grov hjortepatè med appelsin og fennikel på knekkebrød med tyttebærrømme, rulade av kylling, byggryns risotto med rotgrønnsaker og duxelles, spekeskinke med langtidslagret Jarlsberg med stikkelsbærmarmelade, varmrøkt pepperlaks i lefse med hvitløkmajones og potetsuppe med tørrsaltet bacon og gressløk.

- At Bondelaget får ansvaret for maten er artig. Det er et helt naturlig samarbeid, fordi her får gjestene presentert mat og klær av beste norsk kvalitet, sier Øraas.

Denne gangen var det Mathallen på Vulkan i Oslo som huset visningen.