Organisasjonene og fylkeslaga som utgjør Bondelagets representantskap kommer godt forberedt til møtet. Alle har med sine innspill, som skal løftes i innlegg i møtet. Representantskapet skal enes om en resolusjon gi rammene for arbeidet med Bondelagets krav, og jordbrukets krav, i årets forhandlinger.

Representantskapet er en viktig arena for fylkeslederne, som legger fram prioriterningene fra sitt fylke. Blant deltakerne var også flere nye fylkesledere med store forventnigner til møtet.

Les mer om representantskapet HER

 

Gry Invild Agjeld, leder Vestland Bondelag

- Jeg har forventinger om at vi klarer å bli enig om en tydelig retning for framtida for norsk landbruk. Det er jo det viktigste møtet vi har i Bondelaget. Jeg synes det er kjekt å føle på stemninga og det gode samspillet i Bondelaget, sier Agjeld.

 

 

 

 

 

Trude Flatland, leder Telemark Bondelag

- Jeg forventer at det blir en god diskusjon og at det er mange som har høye forventinger. Jeg håper at det blir et ambisiøst krav i år igjen. Det er veldig bra å være her, og man møter mange flinke folk på en og samme plass, sier Flatland.

 

 

 

 

 

Ståle Hustoft, leder Rogaland Bondelag- Jeg har forventninger til at det blir en stor debatt og at forventingene er høye. Det er veldig spennende å være her, og som ny så er det mange nye ansikter å bli kjent med. Det er en hel organisasjon å sette seg inn i. Det er veldig flott at mange flinke folk er samla på en plass, sier Hustoft.