Samarbeidsavtale mellom Norges Bondelag og Tun Media

Av Per Ole Ranberg,
  • Tips en venn om denne siden

-Vi ønsker å tilby medlemmene gode medlemsfordeler og da er det helt naturlig med en samarbeidsavtale med Tun Media.

Generalsekretær Per Skorge i Norges Bondelag og adm. direktør Mari Velsand i Tun Media, foto Andreas Lunder.Det sier generalsekretær Per Skorge i Norges Bondelag og får følge av  administrerende direktør i Tun Media, Mari Velsand.

-Norges Bondelags er en viktig målgruppe for alle våre publikasjoner; Nationen, Bondebladet, Norsk Landbruk og Traktor. Vi er derfor glad for at vi har fått til en avtale som gir oss mulighet til å komme i kontakt med medlemmene og tilby fordelaktige priser på våre abonnement, sier hun.

 

- For Norges Bondelag er det svært viktig å ha kanaler for å nå egne medlemmer og folk flest. Nationen og Bondebladet står i en særstilling i så måte, og det er derfor viktig å støtte opp om Tun Media gjennom denne samarbeidsavtalen. Samtidig vil bondelagets medlemmer få gunstige medlemsfordeler gjennom avtalen.

 

Samarbeidsavtalen innebærer at nye abonnenter på Nationen får 25 % rabatt i inntil et år, og at det gis hele 50 % rabatt til nye abonnenter på publikasjonene Norsk Landbruk og Traktor, understreker generalsekretær Per Skorge.

 

Alle medlemmer som tegner nytt* abonnement på Tun Medias publikasjoner, får følgende medlemspriser/fordeler:

 

 

2013

Termin

Fullpris

Medlemspris første kjøp

Krone-rabatt

% rabatt

Nationen

Kvartal

910

690

(220)

-25 %

Nationen

Halvår

1 660

1 250

(410)

-25 %

Nationen

År

3 200

2 420

(780)

-25 %

Norsk Landbruk

Halvår

1049

525

(525)

-50 %

Norsk Landbruk

År

549

275

(275)

-50 %

Traktor

Halvår

432

216

(216)

-50 %

 

*Med nytt abonnement menes at man ikke har vært kunde i løpet av det siste året.

 

Norges Bondelags medlemmer gis også 50 % rabatt på private rubrikkannonser på Tuntorget. Denne rabatten gjelder ikke forretnings- og næringsannonser.

 

Kontaktperson i Norges Bondelag: Astrid Solberg og Andreas Lunder

Ku på beite på Kjerringøy. Foto: VisualDays

Flere inn på eiersiden i Klimasmart Landbruk

Siden nyåret har åtte landbruksbedrifter- og organisasjoner gått inn som medeiere i prosjektet Klimasmart Landbruk. – Interessen og responsen har vært over all forventning, dette lover godt for næringas videre klimaarbeid, sier prosjektleder leder Tony Barman.

Svein Olav Thomassen og Kristina Hegge

To nye fylkesledere i Bondelaget

På fylkesårsmøtene i 2018 ble Kristina Hegge valgt som ny leder av Oppland Bondelag og Svein Olav Thommasen valgt som ny leder av Troms Bondelag.

Illustrasjonsbilde av ostedisk

Gir råd om bedre matmaktbalanse

Norges Bondelag gir regjeringa fem råd til hvordan de kan stimulere til nyetableringer i dagligvarebransjen og øke konkurransen. Samtidig advarer Bondelaget mot å røre importvernet og markedsordningene.

Frøydis Haugen

Frykter at matjorda overkjøres

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen gir ingen føringer om å ta hensyn til matjorda i brevet som beskriver Statens Vegvesens oppdrag i 2018.

ulv

Ønsker forlenget ulvejakt

Perioden for lisensfelling utenfor ulvesonen bør forlenges og det bør også åpnes for forlenget jakt på enkeltulv inne i ulvesona, skriver Norges Bondelag, Norsk Sau og Geit og Norsk Bonde- og Småbrukarlag i en felles høringsuttalelse.

Dette skjer i Norges Bondelag

Torsdag
19
April

Styremøte

Landbrukets hus
Onsdag
23
Mai

Styremøte i BS (telefonstyremøte)

Landbrukets hus
Onsdag
23
Mai

Styremøte

Landbrukets hus

Våre samarbeidspartnere