I perioden frem til sendestart på Det Norske Måltid 2012 skal det i TV 2 sine God Morgen Norge- sendinger være fokus på de nominerte produktene i Det Norske Måltid én dag i uken. Wenche Andersen velger hver uke ut noen utvalgte råvarer og produkter fra hver region.

Her er alle nominerte produkter Midti:

  • Sadel av villsaus fra Dalpro, Hitra i Sør-Trøndelag (Kjøtt)
  • Bakt røkt reinsdyrbiff fra Fjellvilt, Brekkebygd i Sør-Trøndelag (Kjøtt)
  • Blåskjell fra Snadder og Snaskum, Rissa i Sør-Trøndelag (Fisk-og skalldyr)
  • Teinefanget levende sjøkreps fra Seashell, Frøya i Sør-Trøndelag (Fisk-og skalldyr)
  • Balder, hvit geitost, fra Skånaliseter Gårdsysteri, Røyrvik i Nord-Trøndelag (Ost)
  • Munkeby fra Munkeby Mariakloster, Levanger i Nord-Trøndelag (Ost)
  • Tind Snacks med akevittkrydder fra Tind Spekevarer, Stranda i Møre og Romsdal (Nyskapning)
  • Jordbær og rabarbrasorbet fra Gangstad Gårdsysteri, Inderøy i Nord-Trøndelag (Nyskapning)