Salget av økologisk mat øker som aldri før samtidig som norsk økologisk produksjon synker. Må vi importere den økologiske maten eller kan vi gjennom felles satsing bygge opp en produksjon av økologisk mat på norske ressurser? Er du nysgjerrig på muligheter og utfordringer ved økologsik produksjon, kom til Landbrukets Hus i Hollendergaten 5 på Grønland i Oslo, fredag 29.september kl 10 - 14.

Praktisk tilnærming

Generaltsekretær i Norges Bondelag, Per Skorge, vil snakke om satsing på økt økologisk produksjon, mens økobonde Runar Sørli (egg og melkeprodusent) og Aud Mari Folden (grønnsaker og parallelproduksjon) vil fortelle om sine praktiske erfaringer fra egen gård. Silje Valand, rådgiver hos Norsk landbruksrådgivning, vil ta for seg økologisk matproduksjon, mens Gartnerhallen, TINE, Felleskjøpet, Nortura, NLR og Debio vil gi korte orienteringer om økologiske muligheter.

Det blir anledning til å stille spørsmål og åpnes for diskusjon etter hvert innlegg. Hele programmet finner du på www.okouka.no.

Det blir servert lunsj og av hensyn til å ha nok mat ønkser vi påmelding til markus@oikos.no