Nye nettsider for bygdeturisme og gardsmat

Av Per Ole Ranberg,
  • Tips en venn om denne siden

Nå åpnes helt nye, moderne nettsider for bygdeturisme og gardsmat i Norge. Det er næringsorganisasjonen HANEN som gjør det lettere å finne frem til de gode opplevelsene i Bygde-Norge enten det gjelder overnatting, servering, aktiviteter og opplevelser eller lokalmat. De nye sidene åpnes onsdag 19. juni. Nettadressen er selvfølgelig den samme som før: http://www.hanen.no

- Dette har vi gledet oss til lenge, sier daglig leder i HANEN Bernt Bucher Johannessen. De sidene vi har hatt til nå, er i grunnen 10 år gamle, selv om de har vært bearbeidet en rekke ganger i årenes løp. Det har skjedd veldig mye på disse årene, og våre nye nettsider tar i bruk de muligheter dagens teknologi tilbyr. Hele nettstedet er nytt, men samtidig har vi beholdt noen av de samme søkefunksjonene som tidligere. Dette er søkefunksjoner og tema-innhold som vi vet at de besøkende på nettsidene våre setter pris på, avslutter Bucher Johannessen.

 

Illustrasjonsbilde av ostedisk

Gir råd om bedre matmaktbalanse

Norges Bondelag gir regjeringa fem råd til hvordan de kan stimulere til nyetableringer i dagligvarebransjen og øke konkurransen. Samtidig advarer Bondelaget mot å røre importvernet og markedsordningene.

Frøydis Haugen

Frykter at matjorda overkjøres

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen gir ingen føringer om å ta hensyn til matjorda i brevet som beskriver Statens Vegvesens oppdrag i 2018.

ulv

Ønsker forlenget ulvejakt

Perioden for lisensfelling utenfor ulvesonen bør forlenges og det bør også åpnes for forlenget jakt på enkeltulv inne i ulvesona, skriver Norges Bondelag, Norsk Sau og Geit og Norsk Bonde- og Småbrukarlag i en felles høringsuttalelse.

Hjørundfjorden

Har utreda driftsvansketilskudd

Ei partsammensatt arbeidsgruppa har utreda hva som skal til for å innføre et driftsvansketilskudd, og hvilken funksjon det kan ha. I dag ble rapporten fra arbeidet lagt fram.

Illustrasjonsbilde ostedisk

Matkastelov feil løsning

- Bra initiativ, men feil løsning for å hindre matsvinn, sier lederen i Norges Bondelag til forslaget om egen matkastelov.

Dette skjer i Norges Bondelag

Mandag
19
Mars

Styremøte i BS

Landbrukets hus
Mandag
19
Mars

AU-møte

Landbrukets hus
Tirsdag
20
Mars

Styremøte

Landbrukets hus

Våre samarbeidspartnere