Nye forsikringsdokumenter på vei

Av Inger Johanne Sæterbakk,
  • Tips en venn om denne siden

Nå kommer de første forsikringsdokumentene fra vår nye forsikringsleverandør i posten. Dette gjelder deg som har kollektive personforsikringer gjennom Norges Bondelag.

Har du i dag en eller flere av Norges Bondelags kollektive personforsikringer, vil du i løpet av denne uka motta fornyelsesbrev og nye forsikringsdokumenter. Du vil motta dokumentene fra Landbruksforsikring AS som er ny forsikringsleverandør for Norges Bondelag.

Ny forsikringsleverandør

Landbruksforsikring AS ble tidligere i år valgt som ny leverandør for Bondelagets kollektive personforsikringer, med virkning fra 1.10.2017. Flyttingen gir deg som bondelagsmedlem samme forsikringsdekning med like eller bedre vilkår til lavere pris, uten krav om ny helseerklæring. Dette gjelder forsikringene Norges Bondelags Gruppelivsforsikring, Norges Bondelags kollektive Ulykkesforsikring for voksne og Norges Bondelags kollektive Ulykkesforsikring for barn.

Du som har en av disse forsikringene vil motta mer informasjon i form av et fornyelsesbrev, nye forsikringsdokumenter og faktura i løpet av denne uka.

Nye kollektive personforsikringsprodukter

I samarbeid med Landbruksforsikring AS har Bondelaget også etablert fem nye kollektive personforsikringsprodukter. Disse produktene er eksklusive for medlemmer i Norges Bondelag, spesialtilpasset for deg som bonde og tilbys til en svært gunstig pris.

De nye produktene er Bondelagets Yrkesskadeforsikring – for bonden selv, Bondelagets Uføreforsikring, Bondelagets Kritisk sykdomsforsikring, Bondelagets Barne- og ungdomsforsikring og Bondelagets Helseforsikring.

Spørsmål?

Norges Bondelag og Landbruksforsikring AS har i samarbeid etablert Bondelagets Personforsikringskontor, som skal gi rådgivning og selge Bondelagets kollektive personforsikringer, og kan svare på spørsmål du måtte ha om overflyttingen.

Kontakt Bondelagets Personforsikringskontor på:

Telefon:          22 05 46 00 (kl. 08:00-15:30 man-fre)
E-post:            post@bondelagsforsikring.no
Web:               www.bondelagsforsikring.no

Illustrasjonsbilde av ostedisk

Gir råd om bedre matmaktbalanse

Norges Bondelag gir regjeringa fem råd til hvordan de kan stimulere til nyetableringer i dagligvarebransjen og øke konkurransen. Samtidig advarer Bondelaget mot å røre importvernet og markedsordningene.

Frøydis Haugen

Frykter at matjorda overkjøres

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen gir ingen føringer om å ta hensyn til matjorda i brevet som beskriver Statens Vegvesens oppdrag i 2018.

ulv

Ønsker forlenget ulvejakt

Perioden for lisensfelling utenfor ulvesonen bør forlenges og det bør også åpnes for forlenget jakt på enkeltulv inne i ulvesona, skriver Norges Bondelag, Norsk Sau og Geit og Norsk Bonde- og Småbrukarlag i en felles høringsuttalelse.

Hjørundfjorden

Har utreda driftsvansketilskudd

Ei partsammensatt arbeidsgruppa har utreda hva som skal til for å innføre et driftsvansketilskudd, og hvilken funksjon det kan ha. I dag ble rapporten fra arbeidet lagt fram.

Illustrasjonsbilde ostedisk

Matkastelov feil løsning

- Bra initiativ, men feil løsning for å hindre matsvinn, sier lederen i Norges Bondelag til forslaget om egen matkastelov.

Dette skjer i Norges Bondelag

Fredag
16
Mars

Fylkesårsmøte Telemark

Bø Hotell i Bø
Mandag
19
Mars

Styremøte i BS

Landbrukets hus
Mandag
19
Mars

AU-møte

Landbrukets hus

Våre samarbeidspartnere