– Vi oppfordrer alle medlemmer i Bondelaget til å bli med og verve nye medlemmer, sier 2. nestleder i Norges Bondelag, Bodhild Fjelltveit.

Hun peker på viktigheten med å stå samlet og sier Bondelaget har fått gjennomslag for viktige ting det siste året, nettopp fordi vi er mange og slagkraftig.

– Norges Bondelag jobber bredt for bonden og har blant annet fått gjennomslag for full kostnadskompensasjon og strømstøtte. Utfordringene framover blir heller ikke mindre når en forpliktende opptrappingsplan for jordbruket skal på plass. Da trenger vi en stor og slagkraftig organisasjon, sier hun.

Har du noen vervetips?

– Ta en telefon til en kollega som ikke er medlem – aller helst dra på besøk. Dessuten mener jeg man bør være ærlig og fortelle hvorfor du er medlem av Bondelaget, sier Fjelltveit.

Bruk sosiale medier til å fotelle hvorfor du er bondelagsmedlem

Vi oppfordrer alle til å lage en kort filmsnutt av seg selv eller lokallaget, der dere forteller om hva som er bra med Bondelaget og hvorfor dere er medlem. Legg den ut i sosiale medier og tagg videoen med #tørreåspørre og @bondelaget. Husk på at du legger ved link til bondelaget.no/bli-medlem i posteteksten på facebook. På instagram kan du gjerne bruke "send SMS med kodeord BONDE + "navn" "telefonnummer" og "vervet av" til 2030 brukes i posteteksten. 

Her kan du se eksempler på hvordan videoene kan lages. Vi kommer til å sette sammen og reposte videosnuttene i Norges Bondelags kanaler.

Innmelding

Det er enkelt å melde seg inn i Bondelaget. Dette kan gjøres HER eller ved å sende SMS med kodeord BONDE + «navn» «telefonnummer» og «vervet av» til 2030. Medlemskapet er gratis ut året, men husk at den som meldes inn må ha sagt ja til å bli medlem.

Vervepremier

Alle nye medlemmer i vervemåneden får handlenett og en spesiallaget wunderbaum med Bondelagslogoen. Vanlige vervepremier gjelder for vever (t-skjorte + gavekort på Felleskjøpet verdi 400 kroner). Beste enkeltverver gjennom året inviteres til årsmøtet i Norges Bondelag, og får et Peltor hørselsvern med bluetooth og mikrofon. Beste lokallag i vervemåneden får tur til Oslo med besøk i Landbrukets Hus og sosial aktivitet for 10 personer. Beste fylkeslag får besøk av Bondelagskokken på valgfritt arrangement.

Bodhild Fjelltveit gir deg fem gode grunner til å være medlem av Norges Bondelag: