Møt oss på Dyrsku'n
13. - 15. september arrangeres Dyrsku'n. Bondelaget er selvfølgelig tilstede, og hvis du også er det må du gjerne komme innom vår stand.
En medlemstjeneste hvor du kan spørre fagfolk om velferdsordninger.
SPYDSPISSBØNDER:
Et medlemstilbud hvor du kan få hjelp til klimakalkulatoren og klimaarbeid på gården.
På Bondelagets stand kan du møte landbruket. Hele helgen finner du tillitsvalgte fra Norges Bondelag som gjerne vil snakke med deg! Vi har også noen spesielle gjester på programmet:
- Fredag kl. 12-15: Elise Midling-Hansen med Bondelagets Babycall-tilbud for medlemmer.
- Fredag kl. 15-18: Generalsekretær Sigrid Hjørnegård og leder i Bondelaget, Bjørn Gimming, er på besøk. Du kan også møte fagfolk som jobber med Klimasmarte spydspissbønder.
- Lørdag kl. 12-15: Ny mulighet for å snakke med fagfolk om Klimasmarte spydspissbønder.
Vi er flere steder
Hele helga er det mulig å lære mer om landbruket i hele landet på standen vår, du kan prøve deg på vår landbruksquiz, og vi har tegnestasjon for barna. Her har vi rom for alle og enhver!
Norges Bondelag deltar også på andres aktiviteter gjennom helgen. Vi er blant annet på Dyrsku’n-konferansen og Bondetoppmøtet på fredag. I tillegg er vi til stede når Årets unge bonde kåres på fredag, og under konferansen om Kvinner i landbruket på lørdag.
Smaksopplevelse
I tillegg kan du oppleve en smaksopplevelse utenom det vanlige. To anerkjente kokker, Eli Anne Sundset og Live Edvardsen, vil servere tradisjonelle surmelksoster på nye og spennende måter. Ved å kombinere disse ostene med morerne råvarer og smaker, bringer de norsk matkultur inn i framtida. Prosjektet er et samarbeid mellom Norges Bondelag, Norsk Gardsost, budeienettverket, #Foodlessons på OsloMet og Dyrsku'n. Les mer om dette prosjektet og hvor du kan treffe dem på Dyrsku'n i denne ostebrosjyren.
Dette er Dyrsku'n
Dyrsku'n samler 90.000 besøkende fra hele Norge tre dager i september. Her kan du handle mye forskjellig, lære deg en god del nyttig og være med på rotekte kulturopplevelser. Dyrsku'n ble etablert i 1866 av staten som et ledd i en nasjonal strategi om å øke matforsyninga i Norge. Les mer om Dyrsku'n.
Vi gleder oss til å treffe deg på Dyrsku’n!