Møt Bondelaget på Agroteknikk 2012

Av Per Ole Ranberg,
  • Tips en venn om denne siden

Styremedlemmer, fylkesledere og ansatte - her er listen over hvem fra Bondelaget du finner på Agroteknikk 2012.

Du finner alle på Agroteknikk 2012, fra venstre Brita Skallerud, Nils T. Bjørke, Berit Hundåla og Einar Enger, arkivfoto: Per Ole Ranberg.Agroteknikk er Norges største landbruksutstilling. Den arrangeres på Norges Varemesse hvert tredje år, og den samler landbruksmaskinimportører, norske redskapsprodusenter, forhandlere, selgere, bønder, landbruksungdom, landbruksskoler, rådgivere, politikere, organisasjoner og landbrukspresse.

Norges Bondelag har sin egen stand på Agroteknikk, og under finner du oversikten over hvilke tillitsvalgte dun finner på Bondelagsstanden fra dag til dag.I tillegg kan du møte Bondelagsadvokater som kan gi deg gratis råd på juridiske spørsmål.

Bondelagstillitsvalgte på Agroteknikk 2012

Hjemmesidene til Agroteknikk 2012

Utstillere Agroteknikk 2012

Illustrasjonsbilde av ostedisk

Gir råd om bedre matmaktbalanse

Norges Bondelag gir regjeringa fem råd til hvordan de kan stimulere til nyetableringer i dagligvarebransjen og øke konkurransen. Samtidig advarer Bondelaget mot å røre importvernet og markedsordningene.

Frøydis Haugen

Frykter at matjorda overkjøres

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen gir ingen føringer om å ta hensyn til matjorda i brevet som beskriver Statens Vegvesens oppdrag i 2018.

ulv

Ønsker forlenget ulvejakt

Perioden for lisensfelling utenfor ulvesonen bør forlenges og det bør også åpnes for forlenget jakt på enkeltulv inne i ulvesona, skriver Norges Bondelag, Norsk Sau og Geit og Norsk Bonde- og Småbrukarlag i en felles høringsuttalelse.

Hjørundfjorden

Har utreda driftsvansketilskudd

Ei partsammensatt arbeidsgruppa har utreda hva som skal til for å innføre et driftsvansketilskudd, og hvilken funksjon det kan ha. I dag ble rapporten fra arbeidet lagt fram.

Illustrasjonsbilde ostedisk

Matkastelov feil løsning

- Bra initiativ, men feil løsning for å hindre matsvinn, sier lederen i Norges Bondelag til forslaget om egen matkastelov.

Dette skjer i Norges Bondelag

Fredag
16
Mars

Fylkesårsmøte Telemark

Bø Hotell i Bø
Mandag
19
Mars

Styremøte i BS

Landbrukets hus
Mandag
19
Mars

AU-møte

Landbrukets hus

Våre samarbeidspartnere