Åpen Gård arrangeres av lokale bondelag over hele landet med en eller flere bønder som vertskap.  Som arrangør av Åpen Gård er du med på å skape positive gårdsopplevelser og formidle kunnskap om norsk mat- og landbruk.

- Dette er en flott arena for å invitere lokalbefolkningen inn på en gård i drift og vise frem landbruket på nært hold. Gjennom Åpen Gård økes nærhet, kjennskap og kunnskap til norsk landbruk. Samtidig fungerer det som en brobygger mellom vi som produserer maten og de som spiser den, sier Marte Gustad Iversen, sjefen for Åpen Gård i Bondelaget.

I fjor besøkte om lag 95 000 personer Åpen Gård fordelt på 90 arrangementer fra nord til sør.

Fellesdagen for Åpen Gård er i år søndag 23.august, men lokallagene står fritt til å velge en dato som passer dem. Vi vil jobbe for å synliggjøre Åpen Gård over hele landet den 23.august, så jo flere som har arrangementet da jo mer trøkk får vi.

Meld deg på her. Frist torsdag 30. april.

Hvilke aktiviteter som gjennomføres er opp til den enkelte, men Bondelaget har enge hefter med råd og tips for arrangørene på hjemmesiden vår. I tillegg har Eidsvoll Landbruksforening, som har arrangert Åpen Gård i over 30 år, en egen tipsliste for et vellykket arrangement https://www.bondelaget.no/nyhetsarkiv/apen-gard-ekspertens-beste-tips

Mer informasjon om Åpen Gård finner du på sidene for lokallag og tillitsvalgte på www.bondelaget.no .