Marit skulle blitt hedret for innsatsen under det planlagte representantskapsmøtet til Norges Bondelag. Siden møtet ikke ble avholdt, får Epletveit hederlig omtale og deretter tilsendt et gavekort fra arbeidsklesmerket Flor som takk for innsatsen.

Nye medlemmer kommer ikke av seg selv, og i Bondelaget er vi opptatt av å ære de som æres bør, spesielt når det kommer til medlemsverving. Jeg håper premien faller i smak hos Marit, den er henne vel unt, sier organisasjonssjef i Norges Bondelag, Astrid Solberg.

Solberg er klar på at Marit har gjort en solid innsats for organisasjonen. 45 vervede medlemmer gir henne en andreplass totalt i antall vervede medlemmer i 2019. Superverver Tor Arne Liland fra Sirdal Bondelag tok igjen seieren som beste individuelle verver.

Marit har hatt et godt lag i ryggen. Hele Rogaland Bondelag har gjort en storjobb, og er i tillegg til Agder det eneste fylkeslaget som kunne skilte med medlemsøkning i fjor. Da året startet hadde Rogaland 6404 medlemmer. Da august kom hadde fylkeslaget mistet rundt 200 medlemmer, og det så mørkt ut for å kunne klare medlemsvekst. Men en fantastisk snuoperasjon ble satt i verk, og ved årsslutt hadde Rogaland Bondelag en medlemsøkning på 13 medlemmer.

En formidabel jobb gjort av Rogaland med Marit i spissen, en snuoperasjon uten like, og det bare på 4 måneder. Det er imponerende, avslutter Astrid Solberg.