Lansering av filmer med smak av lokalmat
Norges Bondelag og Norsk Landbrukssamvirke inviterer til filmpremierer i Mathallen i Oslo 27. november kl 13.
På nettsiden (smakenavlokalmat.no) vil det være egne filmer og informasjon til bønder som vil produsere lokalmat. Nettsiden vil også inneholde tekst om produsentene, produktene og lokalmiljøene som deltar i filmene. I tillegg vil det være lenker til relevante nettsider med informasjon om lokalmat.
Program
Kl 13:45 Mini-seminar om lokalmat
v/Inger Solberg, direktør i Innovasjon Norge
Kl 14:20 Hvorfor er bonden den beste ambassadøren for sine produkter?
Anne Huitfeldt, styremedlem i Bondens marked Norge
Produsenter fra filmene forteller om sine erfaringer med Lokalmatprogrammet og med å utvikle sine produkter
Kl 14:30 Hardt arbeid, kompetanse og nettverk er oppskriften
v/Astrid Olsen, bonde, osteprodusent og kaféeier
VÅR fruktmost – frukten av tett innovasjonssamarbeid mellom bønder og næringsmiddelindustri
v/ bonde Amund Berger og merkevaresjef Hanne Viksmo Sværk, Fellesjuice as
Gourmetlam – unik smak fra norske fjellbeiter
v/ Nortura SA
Sider fra Hardanger – før og nå
v/Asbjørn Børsheim
Fra korn i Spydeberg til brød på Løkka
v/ Holli Mølle og Bjølsen bakeri
Spørsmål og kommentarer
Kl 16:00 Slutt