Landbrukspodden er et samarbeid mellom Norges Bondelag og Norsk Landbrukssamvirke, og har som formål å gi folk en enkel mulighet til å bli kjent med ting som rører rundt omkring i landbruks-Norge.

- Siden oppstarten har responsen fra folk vært svært god, og vi får stadig tilbakemeldinger og tips om nye tema, sier Elisabeth Sæther, programvert i podden.

Siden oppstarten har podcasten vært innom et bredt utvalg av landbrukstema, herunder matmakt, jordbruksforhandlinger og internasjonal handel til mykere tema som å elske en bonde og generasjonsskifte på gården. Pod-redaksjonen lover også mange spennende episoder framover.

- Vi i Landbrukspodden har mange spennende planer fremover og gleder oss til å bli bedre kjent med dere som hører på. Vi skal blant annet reise mer rundt i landet for å dekke mer av alt det spennende om foregår i næringa vår, forteller Sæther.

Har du tips til tema vi kan snakke om eller gjester til Landbrukspodden? Send oss en melding på Facebook eller en epost: landbrukspodden@landbruk.no