Landbrukspodden fra Norges Bondelag tar opp temaer som er viktig for norske bønder og norsk landbruk, og stiller spørsmål som mange lurer på. Siden oppstart har vi hatt landbruksministre i studio, bønder, eksperter, ansatte i Bondelaget og andre organisasjoner og mange flere.

Nå i sommer har podkasten en liten pause, men er tilbake igjen rett etter sommerferien. Nå kan være tiden for å lytte til en episode du hadde tenkt å høre på, men kanskje aldri fikk tid til.

Velg mellom mange ulike temaer 

For eksempel er det en episode om medlemsfordeler i Bondelaget. Som medlem i Bondelaget får du et bredt utvalg fordeler, og de ansatte jobber hver dag for medlemmene. I denne episoden snakker vi med flere om hvordan de jobber for medlemmene.

En annen episode fikk vi besøk av landbruks- og matminister Geir Pollestad. Han snakket om nytt tallgrunnlag, opptrappingsplan og plan for økt selvforsyning, for å nevne noe.

Eller er du kanskje interessert i tollvern, eller lurer på noe rundt dette? Vil et styrket tollvern automatisk bety høyere priser? Daværende direktør i Landbruksdirektoratet, Jørn Rolfsen og organisasjonssjef i Gartnerhallen, Gunn Jorunn Sørum forklarer i detalj om temaet i denne episoden.

Husk også den nyeste episoden, der vi møter to nye styremedlemmer i Norges Bondelag, Trond Bjørkås og 1. varamedlem Even Skårberg Aarnes. De er innom flere viktige ting innen norsk landbruk.

En oversikt over alle episodene finner du på Spotify, eller på Apple.