I sommer kan du lytte til Landbrukspodden som kommer med nye episoder hver uke gjennom hele juli. Programvert Elisabeth Sæther i Bondelaget har med seg forskjellige gjester i studio for å drøfte ulike tema i landbruks-Norge. Tidligere tema i podden er blant annet generasjonsskifte på gården, EUs landbrukspolitikk, grovfôrkvalitet og jordbruksforhandlinger.  Se oversikt over alle episodene her.
 

God stemning i studio når tidligere generalsekretær i Bondelaget, Harald Milli, og tidligere organisasjonssjef Harald Velsand var på besøk i Landbrukspodden for å fortelle røverhistorier fra tidligere jordbruksforhandlinger.

Slik hører du på podcast

Det er mange måter å høre på landbrukspodden. Du kan høre på den fra nettleseren din på pc eller du kan bruke en app på nettbrett eller mobil.

Det er mange fordeler å bruke en app da du kan abonnere på podcasten og dermed få tilgang til nye episoder med en gang de er publisert. I tillegg kan du laste de ned og høre på de uten å være koblet til internett.

Hvilken dings har du?

Apple

Hvis du har en iPhone, iPad eller Mac kan du søke opp «landbrukspodden» i den lilla Podcast-applikasjonen, trykk på «abonner» og nye episoder lastes automatisk ned.

Android

Hvis du har en telefon eller nettbrett med operativsystemet Android må du laste ned en podcast-app, for eksempel DoggCatcher eller Stitcher.

Der søker du opp «landbrukspodden» og trykker på «abonner». Da lastes nye episoder automatisk ned og du fortsetter å bruke appen for å høre på nye podcaster.