Bondelagsleder Lars Petter Bartnes fikk smake spekepølse fra Inderøy på den norske standen på Grüne Woche i Berlin.

Norske matprodusenter fra Nord-Norge, Trøndelag og Osloregionen deltar på matmessen Internationale Grüne Woche i Berlin. Matmessen er en viktig profileringsarena og en sentral møteplass for alle som arbeider i skjæringspunktet mellom mat, opplevelser og reiseliv.

- Det aller viktigste med Grüne Woche er at messen bidrar til å styrke regionsamarbeidet hjemme i Norge, og er med på å skape flere produsentnettverk. Dette er et bevis på at samarbeid mellom produsenter gir resultater. I tillegg er det flott å profilere det vi har å by på i utlandet, sier bondelagsleder Lars Petter Bartnes.

Landbruks- og matdepartementet står bak prosjektet i nært samarbeid med Innovasjon Norge og Ambassaden i Berlin. I 2015 arrangeres IGW 16. - 25. januar og Norge deltar for 28. gang.


Stinn brakke på den norske standen under åpningen fredag formiddag. Statsråd Sylvi Listhaug åpnet standen. Bondelagsleder Lars Petter Bartnes delte ut stipendet Bondelagskokken til Karla Linhave Siverts.


Stolte utstillere fra Osloregionen. Her med mat fra Hedmark.