Enorm støtte til underskriftskampanje

Publisert 02.05.2016
  • Tips en venn om denne siden

Det er mange som støtter bonden. Vi vil gi noe tilbake, og skriver navn på måter kun bønder kan.

Vi ba folk skrive navnet sitt i kommentarfeltet på facebook mellom klokka 12 og 13 i dag og responsen var overveldende! Vi jobber nå med å svare ut alle navnene til folk som vil ha navnet skrevet på en måte bare bønder kan.

Interessen for kampanjen viser at det er mange som bryr seg om norsk mat og landbruk. Den støtten tar vi med oss inn i jordbruksoppgjøret.

Her er noen eksempler på navn, du kan se alle kommentarene og navnene på bondelagets facebookside. I albumet vil vi også laste opp alle bilder av navn.

 

Illustrasjonsbilde av ostedisk

Gir råd om bedre matmaktbalanse

Norges Bondelag gir regjeringa fem råd til hvordan de kan stimulere til nyetableringer i dagligvarebransjen og øke konkurransen. Samtidig advarer Bondelaget mot å røre importvernet og markedsordningene.

Frøydis Haugen

Frykter at matjorda overkjøres

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen gir ingen føringer om å ta hensyn til matjorda i brevet som beskriver Statens Vegvesens oppdrag i 2018.

ulv

Ønsker forlenget ulvejakt

Perioden for lisensfelling utenfor ulvesonen bør forlenges og det bør også åpnes for forlenget jakt på enkeltulv inne i ulvesona, skriver Norges Bondelag, Norsk Sau og Geit og Norsk Bonde- og Småbrukarlag i en felles høringsuttalelse.

Hjørundfjorden

Har utreda driftsvansketilskudd

Ei partsammensatt arbeidsgruppa har utreda hva som skal til for å innføre et driftsvansketilskudd, og hvilken funksjon det kan ha. I dag ble rapporten fra arbeidet lagt fram.

Illustrasjonsbilde ostedisk

Matkastelov feil løsning

- Bra initiativ, men feil løsning for å hindre matsvinn, sier lederen i Norges Bondelag til forslaget om egen matkastelov.

Dette skjer i Norges Bondelag

Mandag
19
Mars

Styremøte i BS

Landbrukets hus
Mandag
19
Mars

AU-møte

Landbrukets hus
Tirsdag
20
Mars

Styremøte

Landbrukets hus

Våre samarbeidspartnere