Bondereklame ga finaleplass

Av Per Ole Ranberg,
  • Tips en venn om denne siden

Først Gullfisken, nå er Felleskjøpet med i finalen om å bli «Årets Markedsfører 2012».

Den første av de fem kandidatene som er på shortlist til årets kåring, er Felleskjøpet. I løpet av uka vil de fem kandidatene som kjemper om prisen «Årets Markedsfører» presenteres på Kampanje.com. Felleskjøpet har vært i vinden i 2012 og 2013. Sist under arrangementet Gullfisken, da reklamefilmen fra Felleskjøpet vant hovedprisen.

Dette sier juryen om Felleskjøpet:
«Felleskjøpet er kanskje årets mest overraskende finalist. En aktør som har endret spillereglene i sin bransje, vist stor evne til fornyelse. Spennende kreative løsninger gjennom mobilisering i bransjen.»

Fakta om Felleskjøpets markedsføring i 2012:

  • Prisvinnende reklamefilm - «Bønder i by`n»
  • Åpnet traktorbane og butikk på Hunderfossen Familiepark

Prisen «Årets Markedsfører» deles ut 12. mars på Hotel Continental i Oslo. Bak prisen står Kampanje og Markedsforbundet.

Illustrasjonsbilde av ostedisk

Gir råd om bedre matmaktbalanse

Norges Bondelag gir regjeringa fem råd til hvordan de kan stimulere til nyetableringer i dagligvarebransjen og øke konkurransen. Samtidig advarer Bondelaget mot å røre importvernet og markedsordningene.

Frøydis Haugen

Frykter at matjorda overkjøres

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen gir ingen føringer om å ta hensyn til matjorda i brevet som beskriver Statens Vegvesens oppdrag i 2018.

ulv

Ønsker forlenget ulvejakt

Perioden for lisensfelling utenfor ulvesonen bør forlenges og det bør også åpnes for forlenget jakt på enkeltulv inne i ulvesona, skriver Norges Bondelag, Norsk Sau og Geit og Norsk Bonde- og Småbrukarlag i en felles høringsuttalelse.

Hjørundfjorden

Har utreda driftsvansketilskudd

Ei partsammensatt arbeidsgruppa har utreda hva som skal til for å innføre et driftsvansketilskudd, og hvilken funksjon det kan ha. I dag ble rapporten fra arbeidet lagt fram.

Illustrasjonsbilde ostedisk

Matkastelov feil løsning

- Bra initiativ, men feil løsning for å hindre matsvinn, sier lederen i Norges Bondelag til forslaget om egen matkastelov.

Dette skjer i Norges Bondelag

Onsdag
21
Mars

Representantskapsmøte

Thon Hotell Opera
Torsdag
19
April

Styremøte

Landbrukets hus
Onsdag
23
Mai

Styremøte i BS (telefonstyremøte)

Landbrukets hus

Våre samarbeidspartnere