Bondens butikk åpner i Mathallen 1. november, foto: Bondens marked.Bak butikken står aktive produsenter fra Bondens marked.  Selskapet som er et andelslag ble stiftet 21 august, og butikksjef Jan Ivar Nykvist er allerede i gang med å forberede åpningen.

Sesong

I butikken vil du finne et spennende utvalg av oster og andre meieriprodukter, egg, mel, bakervarer, grønt, geleer, honning, fruktdrikker og ferskt kjøtt og kjøttprodukter. Vi vil imidlertid legge stor vekt på å følge sesongene sier Nykvist. Derfor vil du ikke finne alle produkter til en hver tid. Varene i butikk vil variere fra uke til uke. Det er dette som vil gjøre Bondens butikk til en levende butikk. På våre facebooksider vil vi løpende informere om hva som er nytt, for eksempel om når bringebæra er modne, rotgrønnsakene oppe av jorda eller kjekjøttet er på veg til hovedstaden.

Ansikt til ansikt med produsenten

Bondens butikk er et supplement til Bondens marked. Det unike med Bondens marked er at du kan møte alle produsentene ansikt til ansikt hver gang. Men også i Bondens butikk vil du kunne møte produsentene. Med jevne mellomrom vil de være i butikken for å fortelle om produksjonen og egne produkter.  Butikksjefen er utdannet kokk og har en særlig forkjærlighet for lokalmat. Fra ham vil du kunne få gode råd med hjem om hvordan du kan bruke råvarene hjemme på ditt eget kjøkken.

 

For spørsmål kontakt:

  • Ole Jakob Ingeborgrud , styreleder Bondens butikk                       telefon  91 79 24 34
  • Jan Ivar Nykvist, butikksjef Bondens butikk                                        telefon  97 09 47 51
  • Aina Bartmann, daglig leder Bondens marked Norge                    telefon 91 35 00 74

Kilde: Bondens marked

Les også: Norges Bondelag stiller seg bak etableringen av Bondens butikk i Mathallen.