I vår lanserte Bondelaget kampanjen «Norge trenger bonden». Norges Bondelag vet at det fins mange som er glade i norske råvarer, norsk landbruk og kulturlandskap. Som et ledd i kampanjen leter nå Bondelaget etter disse.

De som har gjort noe spesielt for å fremme norsk matproduksjon, fortjener en påskjønnelse. Alle liker å bli satt pris på det de gjør, og det er viktig for norske matprodusenter å være i positiv dialog med samfunnet rundt dem. Å få positiv oppmerksomhet fra Bondelaget blir som regel veldig godt mottatt! Våre lokallag og fylkeslag deler i disse dager ut diplomer, forkler. heder og ære.

Her er noen av våre bondevenner hittil:

T.v: Ragnhild Holm og Peter Birkeland i «For smakens skyld AS» ble tildelt diplomet etter fantastiske småretter servert i politikermøte. 

T.h: På årsmøtet til Hordaland Bondelag ble Kari Traa utnevnt til Bondevenn. Kari Traa tenker nytt og friskt, og setter fokus på distriktet.

 

 

 

 

Fra venstre: Anveig Nybø utnevnes til bondevenn av Elin Røed for å framsnakke landbruket ved alle anledninger og for kloke tanker og innspill i landbruksdebatten.

De ansvarlige på kjøkkenet på Rica Olrud Hotell utenfor Hamar i Hedmark er kåret til bondevenner for å være bevisste på bruk av lokale råvarer.

Telemark Bondelag vil sette de flotte råvarene landbruket produserer i fokus. De starter derfor med å utnevne de ansatte ved Norgesmøllen Skien.