Bli med den 20. april og send direkte eller legg ut bilder og video fra egen gårdshverdag på din egen Facebook-profil merket med hashtag #suntbondevett. Gi folk anledning til å oppleve fjøsstell til frokosten, lamming i lunsjen eller melking til middagen! Vis fram våronna, jordene som fortsatt ligger under snø, de gode øyeblikkene og de mer uventa tingene som skjer den dagen vi arrangerer Åpen Gård.

For å kunne vise fram hverdagen på gården, mangfoldet i norsk landbruk og hvor mye arbeid som ligger bak maten folk kjøper i butikken, trenger vi bidrag fra hele landet. Vi oppfordrer bønder over hele landet til å delta!
 

Slik kan du vise fram gården din på Norges største Åpen Gård:

1. Du kan sende direkte fra gården din. Da går du inn på Facebook via telefonen din og trykker på videosymbolet i postefeltet. Om du ønsker at flere enn vennene dine skal se sendinga di, setter du personverninnstillinga som Offentlig. Etter at direktesendinga er over, kan du dele videoen på din egen profil og i denne eventen på Facebook.


2. Du kan poste videoer eller bilder fra gården din. Del det gjerne også med Norges Bondelag i denne eventen på Facebook
 

3. Merk alle videoer, bilder og direktesendinger med #suntbondevett
Da er det lettere for de som har lyst til å få en smakebit av Åpen Gård å søke opp innlegg. 

Du kan også bruke emneknaggen #suntbondevett på Instagram – eller sende oss filmer og bilder i innboksen her på Facebook. 

NB: Dette er en virtuell Åpen Gård kun på Facebook. Tradisjonell Åpen Gård med gårdsbesøk arrangeres igjen på gårder i hele Norge 26. august. Les mer om hvordan du melder på ditt lokallag på Åpen Gård 2018.