– Dette er den beste vervemåneden vi noen gang har hatt, og det er vi svært fornøyd med, sier 2. nestleder i Norges Bondelag, Bodhild Fjelltveit.

200 av de nye medlemmene meldte seg inn under Agroteknikk i Lillestrøm.

– Det var helt fantastisk å være på Agroteknikk og møte folk, og se at så mange hadde lyst til å bli medlem av Norges Bondelag, sier Fjelltveit.

Fjelltveit legger til at innsatsen fra lokallag, fylkeslag og enkeltmedlemmer har vært enorm.

– Alle som har bidratt til verving i november må gi seg selv en klapp på skulderen, for dette er godt jobba.

Bodhild Fjelltveit

Fortsett å verve

Selv om vervemåneden er over, så er det fortsatt gratis medlemskap ut året, og vi har alltid plass til flere i Norges Bondelag.

BLI MEDLEM HER

– Det er bare å fortsette å tørre å spørre om noen har lyst til å bli med i Bondelaget, selv om vervemåneden er over. Flere medlemmer gir Bondelaget både legitimitet i næringspolitikken tilknyttet norsk matproduksjon, og større gjennomslagskraft i det politiske arbeidet, avslutter Fjelltveit.

Disse vervet flest

Rogaland er det fylket som vervet flest medlemmer. Til sammen ble det vervet 134 nye medlemmer i fylket i november. Dermed får Rogaland Bondelag en kveld med Bondelagskokken.

Strand Bondelag er det lokallaget som har vervet flest medlemmer. Hele 31 medlemmer vervet de. De får en tur til Oslo med hele lokallagstyret til en verdi av 30.000 kroner. På turen til Oslo får de komme på besøk til Landbrukets Hus, samt et spennende opplegg som inkluderer overnatting og middag.

– Vi er kjempefornøyde med å vinne. Premien var en motivasjon i seg selv for å gjøre en ekstra innsats med vervinga. Det blir kjempekjekt med en tur til Oslo for styret, sier leder i Strand Bondelag, Reinert Idsøe.