- Dette er et møkkaoppgjør, Erna! Det er ikke noen framtid i dette oppgjøret, sier bøndene i Bergen mens de leverer en hilsen til statsministeren foran Høyres Hus i Bergen. Foto: Vestland Bondelag.

Bøndene i Sandnes i Rogaland la fra seg arbeidsklærne som en stille protest. Foto: Rogaland Bondelag. 

Klar melding fra Laksefjord Bondelag i Finnmark. 

Fra Innlandet: Vi presses fra alle kanter!

I nattens mulm og mørke ble denne hengeren plassert ut av Berg Bondelag, Halden. - Vi hadde håpet at tilbudet fra Staten reflekterte den hverdagen vi opplever og som kunne komme oss i møte med en inntektsmulighet som ga fremtidstro. Foto: Berg Bondelag 

Svein Olav Thomassen i Kvænangen i Troms satt seg på traktoren: - På vei til Oslo for å aksjonere! Vi får se hvor langt han kommer! 

I Trøndelag har mange satt fra seg arbeidsstøvlene, som et bilde på at de legger ned arbeidet. Foto: Oppdal Bondelag. Les mer om det hos Trøndelag Bondelag. 

God og synlig markering av at regjeringa leverte et møkkatilbud i årets jordbruksoppgjør. Bøndene hadde ikke noe valg; det endte med brudd! Nedre Langgate i Tønsberg. Foto: Vestfold og Telemark Bondelag. 

Flere titalls traktorer samlet seg på kort tid, for å kjøre kolonne gjennom Rakkestad, Østfold/Viken. Foto: Rakkestad og Degernes Bondelag. 

For en fantastisk respons! Folk tutet som besatt, skriver Rauma Bondelag etter sin aksjon. De hadde folk plassert langs veien på Remmem, Horgheim, Framhald, Åndalsnes, Steinen, Tokle, Torvika, Gjersetbygda, Lerheim, Holmemstranda, Åfarnes, Innfjorden og Måndalen og kanskje mere til! Det er tydelig at både bønder og bondevenner vil ha endring nå! Foto: Rauma Bondelag.

Norge trenger bonden. Godt synlig i Sparbu. Foto: Trøndelag Bondelag.

Ikke noe tvil om at de som kjører riksvei 7 gjennom Ål skal se at det er brudd i jordbruksforhandlingene. Foto: Buskerud Bondelag.

 

Nordland Bondelag godt synlig utenfor statens hus i Bodø. Foto: Nordland Bondelag.