Nyheter

Helgesens 12 svar på ulvefloka

Statsråd Vidar Helgesen fortalte i dag Stortinget hvordan han vil følge opp ulveforliket etter jaktnekten.

Ope møte om den nye jordbruksmeldinga

24.januar er det ope møte om den nye jordbruksmeldinga på Skei i Jølster.

Ulveseminar: Regjeringas juridiske handlingsrom i ulvepolitikken

Timer før statsråd Helgesen går på Stortingets talerstol vil vi vise at det er mulig for regjeringen å følge opp ulveforliket dersom det er politisk vilje.

Til kamp mot «billigmat-modellen»

Med bondelagsleder Lars Petter Bartnes i spissen varsler et samlet representantskap kamp mot regjeringens «billigmat-modell» for landbruket.

Ulveforliket må gjennomføres

Vedtaket som stanset lisensjakt er ikke rettslig holdbart, men et rent politisk vedtak. Det skriver Bondelaget i et brev til statsminister Solberg, og krever at ulveforliket gjennomføres.

Velkommen til Kornkonferansen

Det blir debatt om den nye jordbruksmeldinga på Kornkonferansen, og næringspolitikere fra alle partier vil belyse hvor Stortinget står. Det blir også flere innlegg om hvordan kornbonden kan redusere sitt klimaavtrykk.

Viste ingen tegn til forsoning

Beitenæringa er uten tillit til ulveforvaltningen etter at ulvejakta ble stoppa. Stormarkeringen foran Stortinget i dag synliggjorde den massive motstanden.

Protestaksjon mot regjeringens ulvejakt-stopp

Klokka 12.30 onsdag 4. januar danner vi samlet front foran Stortinget og Klima- og miljødepartementet mot regjeringens stans av den planlagte ulvejakta.

Våre samarbeidspartnere