Studietur for melkebønder - Folkefjøset - smartere, enklere, billigere

Publisert 28.02.2017
  • Tips en venn om denne siden

Fylkesmannen i Nordland arrangerer 4.-6. april en studietur til Trøndelag for gårdbrukere i Nordland med kumelkproduksjon i båsfjøs. På turen skal vi studere rimelige løsninger for ombygging fra båsfjøs til løsdrift.

Program:  Vi skal besøke 7-9 ulike gårder som har bygget om sin fjøs fra bås- til løsdrift. I tillegg blir det et miniseminar om hvordan bygge smartere, enklere og billigere. Programmet er ikke helt klart, men gårdene som skal besøkes er både gårder som har foretatt utbygging for en del år siden, og gårder som nylig har foretatt utbygging. Detaljert program legges ut/ettersendes så snart det er klart.

På denne lenken kan du lese alt om studieturen

Vi er på flyttefot, desember 2017

Nordland Bondelag flytter kontor

Nå har vi pakket oss ut av de gamle kontorene og gjør oss klar for flytting til ny adresse. Fra 3. januar er vi å treffe i Havnegata 9 i Bodø.

Tør å spørre: - er du medlem?

Verv og vinn!

November er vervemåned og det er premier til alle som verver. Beste verver i Nordland i 2017 får i tillegg et reisegavekort!

Gaupe angriper lam på beite. Fotograf Jostein Hunstad.

Kurs om erstatning for tap til rovvilt

Norges Bondelags advokater og andre medarbeidere med kompetanse på erstatning for tap av beitedyr til rovvilt holder kurs på Meyergården 19. oktober.

Våre samarbeidspartnere