Smaken av lokalmat

Av Linda Nordlie,
  • Tips en venn om denne siden

Prosjektet «Smaken av lokalmat» skal spre kunnskap om norske lokalmatprodusenter blant det store publikum, og samtidig gjøre relevante støtteordninger kjent for nye eller etablerte produsenter.

Klar for dugnad 27. november?

Alle som liker smaken av lokalmat er herved invitert til dugnad 27. november kl 13. Da lanseres fem filmer om stolte norske matprodusenter på nettsiden www.smakenavlokalmat.no.

Oppdraget er enkelt: Klikk deg inn på nettsida og del filmene via Facebook og Twitter!

Hvis alle bønder og lokalmatentusiaster bidrar på dugnaden, vil mange flere få vite om hvilke matskatter som finnes i Norge.

Vi oppfordrer også til å bruke filmene på lokale møter og arrangementer i faglagene, og spre informasjon om nettsida.

Om prosjektet

Prosjektet «Smaken av lokalmat» skal spre kunnskap om norske lokalmatprodusenter blant det store publikum, og samtidig gjøre relevante støtteordninger kjent for nye eller etablerte produsenter.

På nettsiden vil det være egne filmer og informasjon til bønder som vil produsere lokalmat. Nettsiden vil også inneholde tekst om produsentene, produktene og lokalmiljøene som deltar i filmene. I tillegg vil det være lenker til relevante nettsider med informasjon om lokalmat.

Kontaktpersoner:

Norsk Landbrukssamvirke: Randi Ledaal Gjertsen, rlg@landbruk.no

Norges Bondelag: Kari Marte Sjøvik, kari.marte.sjovik@bondelaget.no

Du kan laste ned invitasjonen med program for dagen HER

Vi er på flyttefot, desember 2017

Nordland Bondelag flytter kontor

Nå har vi pakket oss ut av de gamle kontorene og gjør oss klar for flytting til ny adresse. Fra 3. januar er vi å treffe i Havnegata 9 i Bodø.

Tør å spørre: - er du medlem?

Verv og vinn!

November er vervemåned og det er premier til alle som verver. Beste verver i Nordland i 2017 får i tillegg et reisegavekort!

Gaupe angriper lam på beite. Fotograf Jostein Hunstad.

Kurs om erstatning for tap til rovvilt

Norges Bondelags advokater og andre medarbeidere med kompetanse på erstatning for tap av beitedyr til rovvilt holder kurs på Meyergården 19. oktober.

Våre samarbeidspartnere