Resultater etter jervejakta 2014

Publisert 18.02.2014
  • Tips en venn om denne siden

Lisensjakta på jerv ble avsluttet 15.2.14. Etter rekordsesongen 2012/13, der det ble felt 18 jerv, var det dessverre tilbake til mer normale tall for årets jakt. 6 jerver er blitt felt i Nordland, av en kvote på 23 dyr.

4 av disse er skutt på lokaliteter tilknytet prosjektet. Jegerne i Nordland fortjener uansett skryt for den gode jobben som ble gjort under fjorårets, så vel som årets sesong. Høy uttelling i fjor, samt vanskelige forhold under årets lisensfelling kan være faktorer som har redusert fellingsprosenten. En ting er likevel sikkert, lisensjakt på jerv er fortsatt en vanskelig øvelse.

Les hele artikkelen ved å gå inn på denne linken

Stang ut for båsjegeren. Foto Lars Ove Fjelldal

 

Vi er på flyttefot, desember 2017

Nordland Bondelag flytter kontor

Nå har vi pakket oss ut av de gamle kontorene og gjør oss klar for flytting til ny adresse. Fra 3. januar er vi å treffe i Havnegata 9 i Bodø.

Tør å spørre: - er du medlem?

Verv og vinn!

November er vervemåned og det er premier til alle som verver. Beste verver i Nordland i 2017 får i tillegg et reisegavekort!

Gaupe angriper lam på beite. Fotograf Jostein Hunstad.

Kurs om erstatning for tap til rovvilt

Norges Bondelags advokater og andre medarbeidere med kompetanse på erstatning for tap av beitedyr til rovvilt holder kurs på Meyergården 19. oktober.

Våre samarbeidspartnere