Rask påmelding - lett som en plett!

Av Guro Breck,
  • Tips en venn om denne siden

Landbrukshelga 2015 har digital påmelding på nettsida www.deltager.no/landbrukshelg2015. Kjapt, oversiktlig og enkelt!

I løpet av kurshelga foregår 20 forskjellige kurs, tilpasset ulike produksjoner innen husdyr, jord og skog, samt tjenesteytende næringer tilknyttet landbruket.

Kursene foregår i parallellprogram. Hver deltaker må velge seg fire kurs, to lørdag og to søndag.
Valgene kommer automatisk opp ved påmelding (fem valgmuligheter per kursbolk).

Systemet er enkelt og greit - du bruker kun noen få minutter på påmelding.
Gå til www.deltager.no/landbrukshelg2015
Fyll inn navn, adresse, epostadresse og mobiltelefonnummer. (Epost og mobil blir ikke synlig/tilgjengelig for andre.) Fyll inn klasse/kategori: Om du deltar alene og dermed skal ha enkeltrom, eller om du har med et familiemedlem som du deler rom med. Trykk deretter på hver av de fire kursbolkene, og velg ett av de fem alternativene. Når du har gjort disse valgene, trykker du på bekreft. Hvis du skal melde på en person til samtidig, trykker du på legg til deltaker. Deretter går du til betaling, og påmeldingen er utført.
Spørsmål rundt det påmeldingstekniske rettes til rådgiver Guro Breck i Hedmark Bondelag. Epost: guro.breck@bondelaget.no  / mob 95779208 (mellom 8.30 og 15.30).
Spørsmål rundt kurshelga rettes til førstekonsulent Tåle Willerud i Oppland Bondelag. Epost: tale.willerud@bondelaget.no / mob 95843245 (mellom 8.30 og 15.30).

Kurshelga koster 1500 kroner, og du betaler altså for kurset ved påmelding.
For familiemedlem som deler rom med fullprisbetalende, er prisen 1000 kroner.
Vi er i stand til å tilby så lave priser takket være offentlig støtte.
Kursavgiften dekker kurs gjennom to dager (fire enkeltkurs og flere fellesbolker), overnatting på Quality Hotel & Resort Hafjell, lunsj og middag lørdag, frokost og lunsj søndag, samt div pausemat.

Les mer om de enkelte kursene på www.bondelaget.no/landbrukshelg2015.
Det kan også være lurt å ta en titt på parallellprogrammet og på beskrivelsen av de enkelte kursene før du går til påmelding.

Hjertelig velkommen på kurs!

Vennlig hilsen arrangørgruppa i Landbruksråd Innlandet
 

Forsommertørke og avlingsskade

Landbruksdirektoratet har lagt ut en presisering / avklaring omkring avlingsskade og arealtilskudd i forbindelse med forsommertørke i korn. NB! Ta kontakt med landbrukskontoret og ta bilder av skadene FØR dere gjør tiltak.

Opplandsbenken

Flomforebygging, soneinndeling og rovdyr

Opplandsdelegasjonen på Bondetinget hadde gode og viktige innlegg på vegne av medlemmene våre. Vi stanger hodet i veggen for flomforebygging, sa Kristina Hegge. Dette må vi løfte opp og få gjort noe med.

Brannberedskap - fyll opp tanken

Det begynner å bli kritisk tørt, og det er større brannfare enn på lenge. Oppland Bondelag oppfordrer de som har anledning, til å fylle møkktank med vann og gi tilbakemelding om at dere vil stå på en beredskapsliste som vi sender over til 110-sentralen.

Fåvang sør

Viktig informasjon ved flomskade

I helga er det igjen mange i fylket vårt som har opplevd flom og at vannmasser har gått innover store jordarealer. Dette gjelder først og fremst Midt- og Sør-Gudbrandsdalen og deler av Etnedal og Nordre Land.

Tar gode grep for distrikt og struktur

Fylkesleder Kristina Hegge er fornøyd med jordbrukets krav til jordbruksforhandlingene som ble lagt fram i dag. Her skal det tas hensyn til distrikt og struktur. Vi skal ta hele landet i bruk, sier hun.

Kristina serverer sveler

Fikk ferske sveler på tur hjem

Nå er jeg sulten, dette passet bra, sa forbipasserende på vei til skysstasjonen på Lillehammer i ettermiddag. Oppland Bondelag slo et slag for egne råvarer og serverte ferske sveler.

Svein Olav Thomassen og Kristina Hegge

To nye fylkesledere i Bondelaget

På fylkesårsmøtene i 2018 ble Kristina Hegge valgt som ny leder av Oppland Bondelag og Svein Olav Thommasen valgt som ny leder av Troms Bondelag.

Kurs om erstatning for tap av husdyr

Oppland Bondelag og Hedmark Bondelag inviterer til kurs for beitebrukere som ønsker å få bedre kunnskap om hvordan de skal sikre god dokumentasjon, slik at søknaden om erstatning blir bedre. Det er en kjensgjerning at dette er et veldig vanskelig område, og vår erfaring er at det er for mange som får urettmessig avkortning pga feil og mangler i søknaden.

Dette skjer i Oppland Bondelag

Torsdag
16
August

Inspirasjonsdag for bønder i Oppland

NIBIO Apelsvoll, Østre Toten
Tirsdag
21
August

Styremøte 21. - 22. august

Tirsdag
25
September

Styremøte 25. september

Mjøsen Skog, 5. etg

Våre samarbeidspartnere