Rask påmelding - lett som en plett!

Av Guro Breck,
  • Tips en venn om denne siden

Landbrukshelga 2015 har digital påmelding på nettsida www.deltager.no/landbrukshelg2015. Kjapt, oversiktlig og enkelt!

I løpet av kurshelga foregår 20 forskjellige kurs, tilpasset ulike produksjoner innen husdyr, jord og skog, samt tjenesteytende næringer tilknyttet landbruket.

Kursene foregår i parallellprogram. Hver deltaker må velge seg fire kurs, to lørdag og to søndag.
Valgene kommer automatisk opp ved påmelding (fem valgmuligheter per kursbolk).

Systemet er enkelt og greit - du bruker kun noen få minutter på påmelding.
Gå til www.deltager.no/landbrukshelg2015
Fyll inn navn, adresse, epostadresse og mobiltelefonnummer. (Epost og mobil blir ikke synlig/tilgjengelig for andre.) Fyll inn klasse/kategori: Om du deltar alene og dermed skal ha enkeltrom, eller om du har med et familiemedlem som du deler rom med. Trykk deretter på hver av de fire kursbolkene, og velg ett av de fem alternativene. Når du har gjort disse valgene, trykker du på bekreft. Hvis du skal melde på en person til samtidig, trykker du på legg til deltaker. Deretter går du til betaling, og påmeldingen er utført.
Spørsmål rundt det påmeldingstekniske rettes til rådgiver Guro Breck i Hedmark Bondelag. Epost: guro.breck@bondelaget.no  / mob 95779208 (mellom 8.30 og 15.30).
Spørsmål rundt kurshelga rettes til førstekonsulent Tåle Willerud i Oppland Bondelag. Epost: tale.willerud@bondelaget.no / mob 95843245 (mellom 8.30 og 15.30).

Kurshelga koster 1500 kroner, og du betaler altså for kurset ved påmelding.
For familiemedlem som deler rom med fullprisbetalende, er prisen 1000 kroner.
Vi er i stand til å tilby så lave priser takket være offentlig støtte.
Kursavgiften dekker kurs gjennom to dager (fire enkeltkurs og flere fellesbolker), overnatting på Quality Hotel & Resort Hafjell, lunsj og middag lørdag, frokost og lunsj søndag, samt div pausemat.

Les mer om de enkelte kursene på www.bondelaget.no/landbrukshelg2015.
Det kan også være lurt å ta en titt på parallellprogrammet og på beskrivelsen av de enkelte kursene før du går til påmelding.

Hjertelig velkommen på kurs!

Vennlig hilsen arrangørgruppa i Landbruksråd Innlandet
 

Svein Olav Thomassen og Kristina Hegge

To nye fylkesledere i Bondelaget

På fylkesårsmøtene i 2018 ble Kristina Hegge valgt som ny leder av Oppland Bondelag og Svein Olav Thommasen valgt som ny leder av Troms Bondelag.

Kurs om erstatning for tap av husdyr

Oppland Bondelag og Hedmark Bondelag inviterer til kurs for beitebrukere som ønsker å få bedre kunnskap om hvordan de skal sikre god dokumentasjon, slik at søknaden om erstatning blir bedre. Det er en kjensgjerning at dette er et veldig vanskelig område, og vår erfaring er at det er for mange som får urettmessig avkortning pga feil og mangler i søknaden.

Kristina Hegge ny leder i Oppland Bondelag

En spent og ydmyk Kristina ventet på opptellingen. Jeg mener jeg har forberedt meg godt i året som nestleder. Jeg har lyst på ledervervet, og det var nå dette toget stoppet i nærheten av meg, sa hun, før valgresultatet var klart.

Kristina og Trond

Lederskifte i Oppland Bondelag

Kristina Hegge fra Biri seiler opp som en klar lederkandidat når Trond Ellingsbø gir seg etter nesten 10 år som leder i Oppland Bondelag. Valgkomiteens innstilling til årsmøtet 13.-14. mars er nå klar.

Mor og datter i samtale med foredragsholderne

Forberedt for eierskifte

Nå fikk vi mye å tenke på, sa flere av deltakerne som var samlet til todagers eierskiftekurs på Honne i helga. 20 familier med begge generasjoner tilstede fikk et godt innblikk i hva en eierskifteprosess innebærer.

Trond Ellingsbø

Oppland Bondelag igjen nest største fylkeslag

Når nyttårsklokkene slo, hadde Oppland Bondelag en medlemsvekst på 78 nye medlemmer. Medlemstallet er nå 5649. På landsbasis har også medlemstallet økt. Norges Bondelag har nå 63.572 medlemmer. Svært gledelig, sier fylkesleder Trond Ellingsbø.

Tillitsvalgte fra Gjøvik og Toten

Bondelagets tillitsvalgte på skolebenken

Denne uka møter 150 tillitsvalgte fra lokallagene i Oppland Bondelag på organisasjonsopplæring. Først ute er lokallagene i Gjøvik og Toten som ble kurset i kveld.

God jul og godt nytt år

Vi ønsker medlemmer og samarbeidspartnere ei riktig god jul og godt nytt år. Kontoret er stengt i romjula, men vi kan nås på telefon om det haster.

Dovre Bondelag venter på sommertoget

Bondelagsaktivitet lønner seg

Det er stor aktivitet blant Oppland Bondelags 33 lokallag. Nå får de lønn for strevet. Styret har i dag fordelt nesten en kvart million kroner til lokallagene for den aktiviteten de har hatt i 2017.

Dette skjer i Oppland Bondelag

Mandag
09
April

Styremøte 9. - 10. april

Mandag
28
Mai

Ledermøte etter jordbruksforhandlingene

Øyer
Mandag
28
Mai

Styremøte etter jordbruksforhandlingene

Øyer

Våre samarbeidspartnere