Ny rekord på lisensfelling av jerv i Nordland

Av Linda Nordlie,
  • Tips en venn om denne siden

Natt til onsdag 19.12.2012, ble det satt ny rekord på lisensfellinga i Nordland. Bergfall Rovviltlag i Sørfold kommune felte en hannjerv på åteplassen sin ca. klokken 01:00. Dette var jerv nummer elleve denne sesongen og med det er det satt ny rekord på lisensfellinga av jerv i Nordland.

Jerv skutt i Fiplingdal fra bu finansiert i prosjektet

Dette var en hannjerv som laget har hatt på åta flere ganger, og nok en gang er det bevisst at en sta og tålmodig jervejeger, er en god jervejeger. Forholdene var ikke de beste; det var nokså mørkt og månen er ikke såpass stor at den gir skikkelig godt lys. Likevel lyktes det jegeren å få inn et sikkert skudd da jerven beveget seg ut på siden av åta slik at det ble snø i bakgrunnen.

Her kan du lese hele artikkelen

Vi er på flyttefot, desember 2017

Nordland Bondelag flytter kontor

Nå har vi pakket oss ut av de gamle kontorene og gjør oss klar for flytting til ny adresse. Fra 3. januar er vi å treffe i Havnegata 9 i Bodø.

Tør å spørre: - er du medlem?

Verv og vinn!

November er vervemåned og det er premier til alle som verver. Beste verver i Nordland i 2017 får i tillegg et reisegavekort!

Gaupe angriper lam på beite. Fotograf Jostein Hunstad.

Kurs om erstatning for tap til rovvilt

Norges Bondelags advokater og andre medarbeidere med kompetanse på erstatning for tap av beitedyr til rovvilt holder kurs på Meyergården 19. oktober.

Våre samarbeidspartnere