Løkta bondelags bondevenn aksjon.

Av Linda Nordlie,
  • Tips en venn om denne siden

Vi utnevnte seks bondevenner som alle fikk t-skjorte og diplom.

Løkta bondelag har i åtte år hatt egen bondelags kokk Halvard Mikalsen. I tilleg til å lage årsmøte middagen vår driver han butikken på Løkta, denne har egen mini felleskjøp avdeling til stor glede for våre 21 bønder. Han åpner snart en ny cafe og driver i tilleg som kokk. Han blir mer og mer brukt i større og mindre arrangementer hvor maten er viktig. Halvard utviser ekte kjærlighet til norsk mat i alle hans prosjekter.

Bondevenn Halvard Mikalsen

HL økonomiservice avd Løkta har tre ansatte og disse utnevnte vi som bondevenner fordi de er et godt eksempel på hvordan landbruket skaper ringvirkninger og arbeidsplasser som ikke direkte behandler våre produkter.

Wiggo Paulsen sin erfaring og kunnskap gjør oss istand til å ta gode gjennomtenkte besluttninger. Han er en sentral person i mange driftsutbygginger på Helgeland, og er med på  å bygge næringa inn i fremtiden.

Bondevenn Wiggo Paulsen

Rita Holthe er regnskapsfører og sørger for at vi har alt iorden til rett tid. Hun er alltid blid og hjelpsom, til og med når hun maser på de av oss som av og til er for sene å levere inn papirer.

Bondevenner fra venstre Rita Holthe, Arvid Mikalsen og Wiggo Paulsen.

Arvid Mikalsen ble også utvent som bondevenn for Løkta bondelag

Våre to veterinærer Bjørn Inge Rikhardsen og Line Grønnås ble også utnevnt som bondevenner, men hadde ikke mulighet til å være med på arrangementet.

Leder i Løkta Bondelag
John Erik Johansen

 

Vi er på flyttefot, desember 2017

Nordland Bondelag flytter kontor

Nå har vi pakket oss ut av de gamle kontorene og gjør oss klar for flytting til ny adresse. Fra 3. januar er vi å treffe i Havnegata 9 i Bodø.

Tør å spørre: - er du medlem?

Verv og vinn!

November er vervemåned og det er premier til alle som verver. Beste verver i Nordland i 2017 får i tillegg et reisegavekort!

Gaupe angriper lam på beite. Fotograf Jostein Hunstad.

Kurs om erstatning for tap til rovvilt

Norges Bondelags advokater og andre medarbeidere med kompetanse på erstatning for tap av beitedyr til rovvilt holder kurs på Meyergården 19. oktober.

Våre samarbeidspartnere