Kjersti Stenseng utnevnt til Bondevenn

Av Astrid Simengård,
  • Tips en venn om denne siden

Leder i Oppland Arbeiderparti, Kjersti Stenseng, har ved en rekke anledninger vist seg som en sann Bondevenn, sa fylkesleder Trond Ellingsbø, da han utnevnte Stenseng til Bondevenn i forrige uke.

Du er en ivrig og engasert talsperson for landbruket og matproduksjonen i Oppland, og i resten av landet, sa Trond Ellingsbø til Kjersti Stenseng, leder i Oppland og sentralstyremedlem i Arbeiderpartiet.

Vi har sett at du har vært aktiv i arbeidet med å få en best mulig Landbruks- og matmelding. Du har talt for en høyere sjølforsyning og økte inntektsmuligheter til bøndene. Dette har du også vært klar på i arbeidet med Aps program foran høstens Stortingsvalg, sa Ellingsbø.

Du ser sammenhengen mellom behovet for økt matproduksjon og behovet for økte inntektsmuligheter til matprodusentene. Kort sagt: du er opptatt av et aktivt landbruk, noe vi setter stor pris på, sa Trond Ellingsbø før han overrekte Kjersti Stenseng diplom og t-skjorte.

 Kjersti Stenseng blir utnevnt til Bondevenn av Trond Ellingsbø.

 

Kristina Hegge ny leder i Oppland Bondelag

En spent og ydmyk Kristina ventet på opptellingen. Jeg mener jeg har forberedt meg godt i året som nestleder. Jeg har lyst på ledervervet, og det var nå dette toget stoppet i nærheten av meg, sa hun, før valgresultatet var klart.

Kristina og Trond

Lederskifte i Oppland Bondelag

Kristina Hegge fra Biri seiler opp som en klar lederkandidat når Trond Ellingsbø gir seg etter nesten 10 år som leder i Oppland Bondelag. Valgkomiteens innstilling til årsmøtet 13.-14. mars er nå klar.

Mor og datter i samtale med foredragsholderne

Forberedt for eierskifte

Nå fikk vi mye å tenke på, sa flere av deltakerne som var samlet til todagers eierskiftekurs på Honne i helga. 20 familier med begge generasjoner tilstede fikk et godt innblikk i hva en eierskifteprosess innebærer.

Trond Ellingsbø

Oppland Bondelag igjen nest største fylkeslag

Når nyttårsklokkene slo, hadde Oppland Bondelag en medlemsvekst på 78 nye medlemmer. Medlemstallet er nå 5649. På landsbasis har også medlemstallet økt. Norges Bondelag har nå 63.572 medlemmer. Svært gledelig, sier fylkesleder Trond Ellingsbø.

Tillitsvalgte fra Gjøvik og Toten

Bondelagets tillitsvalgte på skolebenken

Denne uka møter 150 tillitsvalgte fra lokallagene i Oppland Bondelag på organisasjonsopplæring. Først ute er lokallagene i Gjøvik og Toten som ble kurset i kveld.

God jul og godt nytt år

Vi ønsker medlemmer og samarbeidspartnere ei riktig god jul og godt nytt år. Kontoret er stengt i romjula, men vi kan nås på telefon om det haster.

Dovre Bondelag venter på sommertoget

Bondelagsaktivitet lønner seg

Det er stor aktivitet blant Oppland Bondelags 33 lokallag. Nå får de lønn for strevet. Styret har i dag fordelt nesten en kvart million kroner til lokallagene for den aktiviteten de har hatt i 2017.

På stabburstrappa

Eierskiftekurs

Begynner det å nærme seg tid for overdragelse av garden? Oppland Bondelag arrangerer eierskiftekurs på Honne 3.-4. februar 2018. Vi vil bidra til gode eierskifteprosesser, og kurset fokuserer både på de formelle og de menneskelige sidene ved et eierskifte.

Dette skjer i Oppland Bondelag

Mandag
09
April

Styremøte 9. - 10. april

Mandag
28
Mai

Ledermøte etter jordbruksforhandlingene

Øyer
Mandag
28
Mai

Styremøte etter jordbruksforhandlingene

Øyer

Våre samarbeidspartnere