INVITASJON TIL JAKT, FISKE & UTMARKSSEMINAR

Publisert 04.02.2015
  • Tips en venn om denne siden

Nordland Utmarkslag SA inviterer til jakt, fiske og utmarksseminar på Fauske hotell. Samlingen starter fredag 6. mars kl. 11:30 og avsluttes lørdag 7. mars kl. 14:00.

På seminaret vil vi ta opp temaer som strekker seg fra beiteskader på skog/elgbeitetakst –Hva skjer når elgbestanden blir for stor, et skrekkeksempel fra Målselv – Ny viltlov/nytt regelverk – Status anadrom laksefisk i Nordland – Grunneiers myndighet ved brudd på regelverk/straffereaksjoner – risikovurdering av bly i hjorteviltkjøtt/blydebatten – linjetaksering av småvilt i Nordland samt informasjon fra jordskifte, drifting av grunneierlag.

Det vil bli mulig å få bedømt elggevir under seminaret både fredags kveld og hele lørdag. Dette vil foregå på et møterom på hotellet, så gevirene må være rene og luktfrie! Dersom geviret tildeles medalje koster bedømmingen kr. 300,-. Dersom det ikke oppnås medalje er bedømmingen gratis! 

For medlemmer Nordland Utmarkslag:

Kursavgiften er satt til kr. 1 200,- per person for de som er medlemmer av Nordland Utmarkslag. Denne inkluderer full pensjon på hotellet og overnatting i enkeltrom. Middag fredag og dagpakke lørdag er her inkludert. For ikke-boende deltakere er prisen for dagpakke u/middag kr. 425,-. Dagpakke inkl./middag kr. 650,-.

For de som ankommer torsdag 13. mars vil overnatting fra torsdag til fredag koste kr. 900,- per person (frokost inkl.) i tilegg til kursavgift. Kursavgift betales direkte til hotellet.

For ikke-medlemmer Nordland Utmarkslag:

Kursavgiften for de som ikke er medlemmer av Nordland Utmarkslag er satt til kr. 2500,-. Denne inkluderer full pensjon på hotellet og overnatting i enkeltrom. Dagpakke u/middag kr. 650,- pr. dag. Dagpakke inkl./middag fredag kr. 1000,-.

Nordland Utmarkslag ønsker alle hjertelig velkommen.

Påmeldingsfristen er fredag 2. mars 2015.

Benytt gjerne vedlagte påmeldingsskjema og send det til Nordland Utmarkslag, pb. 383, 8001 Bodø eller pr. e-post til nordland.utmarkslag@bondelaget.no.

PROGRAM

Spørsmål kan rettes til

Vidar Bentsen,
tlf. 47 65 31 92, e-post: nordland.utmarkslag@bondelaget.no.

Med vennlig hilsen
Vidar Bentsen
Sekretær, Nordland Utmarkslag

Vi er på flyttefot, desember 2017

Nordland Bondelag flytter kontor

Nå har vi pakket oss ut av de gamle kontorene og gjør oss klar for flytting til ny adresse. Fra 3. januar er vi å treffe i Havnegata 9 i Bodø.

Tør å spørre: - er du medlem?

Verv og vinn!

November er vervemåned og det er premier til alle som verver. Beste verver i Nordland i 2017 får i tillegg et reisegavekort!

Gaupe angriper lam på beite. Fotograf Jostein Hunstad.

Kurs om erstatning for tap til rovvilt

Norges Bondelags advokater og andre medarbeidere med kompetanse på erstatning for tap av beitedyr til rovvilt holder kurs på Meyergården 19. oktober.

Våre samarbeidspartnere