Hvordan kan vi skape gode mat- og reiselivsopplevelser på gårder i Nordland?

Publisert 14.12.2015
  • Tips en venn om denne siden

Prosjektene Grønt reiseliv og Matopplevelser Nordland ønsker velkommen til avslutningskonferanse 16.-17. mars 2016 på Hotel Scandic Bodø. Meld deg på innen 14. januar.

Målgruppe

Er alle som er interesserte i temaet. Du som driver med reiseliv eller matproduksjon med utgangspunkt i en gård/landbrukseiendom er selvfølgelig spesielt velkommen. Konferansen vil også kunne inspirere deg som jobber med næringsutvikling/forskning/utdanning, så her er det bare å melde seg på! 

Les hele invitasjonen ved å klikke på denne linken

To helgelendinger i styret til Norges Bondelag

Norges Bondelag samlet til årsmøte på Lillehammer 6. og 7. juni har i dag gjenvalgt John-Erik Skjellnes Johansen fra Dønna til styrerepresentant i organisasjonen. Merethe Sund fra Sømna ble valgt inn som nytt styremedlem i Norges Bondelag.

Erstatning for avlingssvikt

Erstatning for avlingssvikt er betinget av at foretaket kan dokumentere sammenheng mellom skaden, klimatiske forhold og avlingssvikt.

Våre samarbeidspartnere