Bedre jeger i 2014?

Publisert 20.02.2014
  • Tips en venn om denne siden

Bodø JFF og Fauske & Sørfold JFF inviterer i samarbeid med NJFF Nordland, Prosjekt Utmark og Statskog, hjorteviltjegere til temakveld med fokus på hvordan vi som jegere kan bli bedre!

Seminaret er fra kl. 18-22 og det blir enkel servering. Innleder er Tore Andestad. Han har i et samarbeid med NJFF samlet inn 10.000 hjorteviltjegeres erfaring med 12.000 skudd mot hjortevilt. Resultatene fra disse reelle skuddsituasjonene taler sitt tydelige språk med tanke på når en skadeskyting eller et bomskudd oppstår. Vi garanterer at erfarne, så vel som ferske, jegere kommer til å sette pris på innleggene under temakvelden.

Deltakeravgift: kr. 100,-

26. mars. Universitetet i Bodø, auditorium ”Petter Thomassen” Hovedinngang.                           
Påmelding til
wrudborg@online.no innen 19. mars.

27. mars. Fauske videregående skole, auditoriet.                                   
Påmelding vidar.bensen@bondelaget.no innen 19. mars.

Informasjon om kurset og program

Vi er på flyttefot, desember 2017

Nordland Bondelag flytter kontor

Nå har vi pakket oss ut av de gamle kontorene og gjør oss klar for flytting til ny adresse. Fra 3. januar er vi å treffe i Havnegata 9 i Bodø.

Tør å spørre: - er du medlem?

Verv og vinn!

November er vervemåned og det er premier til alle som verver. Beste verver i Nordland i 2017 får i tillegg et reisegavekort!

Gaupe angriper lam på beite. Fotograf Jostein Hunstad.

Kurs om erstatning for tap til rovvilt

Norges Bondelags advokater og andre medarbeidere med kompetanse på erstatning for tap av beitedyr til rovvilt holder kurs på Meyergården 19. oktober.

Våre samarbeidspartnere