Årsmøte Nordland Bondelag 2018

Publisert 21.03.2018
  • Tips en venn om denne siden

Nordland Bondelag har avholdt sitt årsmøte på Scandic Bodø Hotel den 14. - 15. mars 2018

Nordland Bondelag har avholdt sitt årsmøte og med utsendinger, foredragsholdere og gjester var vi påmeldt 73 deltagere.
Etter to hektiske dager med et fullstappet program med forskjellige tema fra Norges Bondelag, dyrevelferd, rein på innmark, innlegg fra prosjekt Mat og reiseliv, prosjekt Nordlands Grønne hjerte, valg og til slutt motivasjonsforedrag av Øyvind Skarstad sier vi oss godt fornøyd med årsmøtet.
Ståle Nordmo ble gjenvalgt som leder i Nordland Bondelag, og vi fikk inn to nye styremedlemmer og ei ny varamannsrekke.

Fylkesleder Ståle NordmoStyremedlem i Norges Bondelag John Erik JohansenVeterinær Norges Bondelag Anja Fyksen Lillehaug

Landbruks og reindriftsdirektør John KosmoProsjektleder nordlands Grønne hjerte, Signe PedersenSamarbeidsadvokat i Nordland Bondelag, Toril Valla

Lokallag i Nordland med medlemsøkning i lokallagetNye lokallagsledere i NordlandVefsn Bondelag, kåret til Årets lokallag i Nordland.

Trond Bjørkås, kåret til årets verver i NordlandWanaj Rakvaag takkes av for sitt verv som styremedlem i Nordland BondelagTove Mosti Berg takkes av for sitt verv som nestleder i Nordland Bondelag

To helgelendinger i styret til Norges Bondelag

Norges Bondelag samlet til årsmøte på Lillehammer 6. og 7. juni har i dag gjenvalgt John-Erik Skjellnes Johansen fra Dønna til styrerepresentant i organisasjonen. Merethe Sund fra Sømna ble valgt inn som nytt styremedlem i Norges Bondelag.

Erstatning for avlingssvikt

Erstatning for avlingssvikt er betinget av at foretaket kan dokumentere sammenheng mellom skaden, klimatiske forhold og avlingssvikt.

Våre samarbeidspartnere