Årsmøte i Norges Bondelag arrangeres i disse dager i Lillehammer.

Av Linda Nordlie,
  • Tips en venn om denne siden

Leder Nils T. Bjørke holdt sitt innledningsforedrag i starten av årsmøtet der han fokuserte på viktigheten og riktigheten av at Norges Bondelag brøt under årets forhandlinger. Han løftet forsamlingen med et glimrende foredrag – applausen satt lett i forsamlingen!

Fra Nordland vil følgende holde innlegg under årsmøtet: Wanja Rakvaag (rovvilt og bl.a. jervprosjektet), Jan Gunnar Eilertsen (kompetanse/rådgiving, Arktisk Landbruk og forholdet til Samvirke) samt Bernt Skarstad (Landbruk og politikk).

Årsmøtedelegatene fra Nordland fra høyre: Bernt Skarstad, Tove Mosti Berg, Wanja Rakvaag, Jan Gunnar Eilertsen, John-Erik Johansen og Kåre Holand.

Vi er på flyttefot, desember 2017

Nordland Bondelag flytter kontor

Nå har vi pakket oss ut av de gamle kontorene og gjør oss klar for flytting til ny adresse. Fra 3. januar er vi å treffe i Havnegata 9 i Bodø.

Tør å spørre: - er du medlem?

Verv og vinn!

November er vervemåned og det er premier til alle som verver. Beste verver i Nordland i 2017 får i tillegg et reisegavekort!

Gaupe angriper lam på beite. Fotograf Jostein Hunstad.

Kurs om erstatning for tap til rovvilt

Norges Bondelags advokater og andre medarbeidere med kompetanse på erstatning for tap av beitedyr til rovvilt holder kurs på Meyergården 19. oktober.

Våre samarbeidspartnere