Valgnemnda har kommet med sin innstilling til valg i Rogaland Bondelag 2018

Av Marianne Osmundsen,
  • Tips en venn om denne siden

Til styret, valgt for 2 år, blir Bente Gro Milwertz Slettebø, Bjerkreim Bondelag og Kjell Andreas Heskestad, Lund Bondelag innstilt til valg.

Videre innstiller valgnemnda 3 varamedlemmar til styret for 1 år:
1. vara Jon Tore Refve, Bore Bondelag
2. vara Ingvild Luteberget Næsheim, Vats Bondelag
3. vara Gunleif Haukelid, Forsand Bondelag

Valgnemnda i Rogaland Bondelag gav en enstemmig innstilling på gjenvalg av Marit Epletveit fra Gjesdal som leder i ett år til. Videre er Jan Idar Haugen fra Skjold Bondelag innstilt som nestleder.

Er du rammet av tørka?

Denne sommerens tørke rammer bønder i hele landet. Norges Bondelag følger situasjonen tett, og det jobbes med å finne gode løsninger sammen med myndighetene og Småbrukarlaget.

Bondens Marked søker flere produsenter

Bondens marked planlegger to nye prøvemarkeder i Stavanger i år, 16. juni og 16. september, og arrangerer produsentkurs 23. mai i Stavanger og 24. mai i Haugesund.

besøk nordland

Besøk av Nordland Bondelag

Fra tirsdag 10.-torsdag 12. april har Rogaland Bondelag hatt besøk av styret og ansatte fra Nordland Bondelag. Dagene har bestått av diverse gårdsbesøk, møte og god drøs med god mat.

Debattmøte om dyrevelferd

Interessen for maten vi spiser og måten den blir produsert på øker. Mattilsynet sin tilsynskampanje i svinenæringa i Rogaland var tema i lokale, regionale og nasjonale media. I samarbeid med Bondevennen inviterte Nationen til debatt om dyrevelferd på Garborghuset på Bryne, onsdag 21. mars.

Våre samarbeidspartnere