Time Bondelag - Årets lokallag i Rogaland

Av Are Hauge Braaten,
  • Tips en venn om denne siden

Time Bondelag er en engasjert gjeng som arbeider godt i lag og har stor aktivitet i laget.

Lokallaget har arragnert og deltatt på mange ulike møter og konferanser. Politikk har vært en viktig del av arbeidet og de har sendt ut ulike skriv og uttaler til høring. De stod blant annet i spissen i jordvernsaksjonen på Frøyland.

Blant annet har de deltatt på ulike arrangementer som koking av påskeegg og grilling, og har hvert år gardsbesøk av 9. klasse.

 

 

Er du rammet av tørka?

Denne sommerens tørke rammer bønder i hele landet. Norges Bondelag følger situasjonen tett, og det jobbes med å finne gode løsninger sammen med myndighetene og Småbrukarlaget.

Bondens Marked søker flere produsenter

Bondens marked planlegger to nye prøvemarkeder i Stavanger i år, 16. juni og 16. september, og arrangerer produsentkurs 23. mai i Stavanger og 24. mai i Haugesund.

besøk nordland

Besøk av Nordland Bondelag

Fra tirsdag 10.-torsdag 12. april har Rogaland Bondelag hatt besøk av styret og ansatte fra Nordland Bondelag. Dagene har bestått av diverse gårdsbesøk, møte og god drøs med god mat.

Debattmøte om dyrevelferd

Interessen for maten vi spiser og måten den blir produsert på øker. Mattilsynet sin tilsynskampanje i svinenæringa i Rogaland var tema i lokale, regionale og nasjonale media. I samarbeid med Bondevennen inviterte Nationen til debatt om dyrevelferd på Garborghuset på Bryne, onsdag 21. mars.

Våre samarbeidspartnere