Sylvi Listhaug kommer til Varhaug idrettshall mandag 27. januar.

Av Marianne Osmundsen,
  • Tips en venn om denne siden

Bondelaga i Hå, Hå kommune og Sparebank 1 SR-bank inviterer til stormøte om landbruk i Varhaug idrettshall mandag 27. januar klokka 19:00. Det blir innlegg med landbruks- og matminister Sylvi Listhaug, Stortingsrepresentant (H) Gunnar Gundersen, regiondirektør NHO Rogaland Hallvard Ween og styreleiar i Nortura Sveinung Svebestad. Det blir god tid til debatt og spørsmål, det bys på enkel servering.

Bondens Marked søker flere produsenter

Bondens marked planlegger to nye prøvemarkeder i Stavanger i år, 16. juni og 16. september, og arrangerer produsentkurs 23. mai i Stavanger og 24. mai i Haugesund.

besøk nordland

Besøk av Nordland Bondelag

Fra tirsdag 10.-torsdag 12. april har Rogaland Bondelag hatt besøk av styret og ansatte fra Nordland Bondelag. Dagene har bestått av diverse gårdsbesøk, møte og god drøs med god mat.

Debattmøte om dyrevelferd

Interessen for maten vi spiser og måten den blir produsert på øker. Mattilsynet sin tilsynskampanje i svinenæringa i Rogaland var tema i lokale, regionale og nasjonale media. I samarbeid med Bondevennen inviterte Nationen til debatt om dyrevelferd på Garborghuset på Bryne, onsdag 21. mars.

Usemje om ny gjødselvareforskrift

Landbruksdirektoratet la i sist veke ut forslag på ny forskrift om lagring og bruk av husdyrgjødsel. På viktige punkt for vårt fylke er det usemje mellom Landbruksdirektoratet og Miljødirektoratet.

Våre samarbeidspartnere