Samvirkekonferansen 2014- Meld deg på!

Av Marianne Osmundsen,
  • Tips en venn om denne siden

Samarbeidsrådet for landbruksorganisasjonane i Rogaland inviterer til Samvirkekonferanse torsdag 9. januar- fredag 10. januar 2014 på Scandic hotell Forus, Stavanger.Tema for torsdag 9. januar vil være Rogalandslandbruket mot 2020 og dyrevelferd. Fredag 10. januar tar for seg innovasjon i landbruket. Det blir underholdning med Svein Tang Wa og utdeling av landbrukets hederspris 2013 under middagen torsdag kveld. Frist for påmelding er 20. desember 2013.

Program og påmeldingsskjema med priser finner du her

Er du rammet av tørka?

Denne sommerens tørke rammer bønder i hele landet. Norges Bondelag følger situasjonen tett, og det jobbes med å finne gode løsninger sammen med myndighetene og Småbrukarlaget.

Bondens Marked søker flere produsenter

Bondens marked planlegger to nye prøvemarkeder i Stavanger i år, 16. juni og 16. september, og arrangerer produsentkurs 23. mai i Stavanger og 24. mai i Haugesund.

besøk nordland

Besøk av Nordland Bondelag

Fra tirsdag 10.-torsdag 12. april har Rogaland Bondelag hatt besøk av styret og ansatte fra Nordland Bondelag. Dagene har bestått av diverse gårdsbesøk, møte og god drøs med god mat.

Debattmøte om dyrevelferd

Interessen for maten vi spiser og måten den blir produsert på øker. Mattilsynet sin tilsynskampanje i svinenæringa i Rogaland var tema i lokale, regionale og nasjonale media. I samarbeid med Bondevennen inviterte Nationen til debatt om dyrevelferd på Garborghuset på Bryne, onsdag 21. mars.

Våre samarbeidspartnere