Opptog i byen

Av Marianne Osmundsen,
  • Tips en venn om denne siden

Rundt 15 traktorer og 150-200 bønder hadde møtt oppi Stavanger i dag for å markere at de ikke er fornøyde med det tilbudet som staten har kommet med. Toget gikk fra oljemuseet, langs kaien og opp til torget. Her ble det holdt en apell fra fylkesleder i Rogaland Bondelag, Ola Andreas Byrkjedal.

 

 

 

Melketanken

 

 

 

 

 

Rundt 15 traktorer møtte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Uttømming av melk på torget

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Apell med fylkesleder i Rogaland Bondelag Ola Andreas Byrkjedal

Bondens Marked søker flere produsenter

Bondens marked planlegger to nye prøvemarkeder i Stavanger i år, 16. juni og 16. september, og arrangerer produsentkurs 23. mai i Stavanger og 24. mai i Haugesund.

besøk nordland

Besøk av Nordland Bondelag

Fra tirsdag 10.-torsdag 12. april har Rogaland Bondelag hatt besøk av styret og ansatte fra Nordland Bondelag. Dagene har bestått av diverse gårdsbesøk, møte og god drøs med god mat.

Debattmøte om dyrevelferd

Interessen for maten vi spiser og måten den blir produsert på øker. Mattilsynet sin tilsynskampanje i svinenæringa i Rogaland var tema i lokale, regionale og nasjonale media. I samarbeid med Bondevennen inviterte Nationen til debatt om dyrevelferd på Garborghuset på Bryne, onsdag 21. mars.

Usemje om ny gjødselvareforskrift

Landbruksdirektoratet la i sist veke ut forslag på ny forskrift om lagring og bruk av husdyrgjødsel. På viktige punkt for vårt fylke er det usemje mellom Landbruksdirektoratet og Miljødirektoratet.

Våre samarbeidspartnere